Kako da potpuno zadovoljite muškarca?

Pitate se kako zadovoljiti muškarca? Evo par saveta koje su oni dali...

Učinite prvi korak

Momci ne mogu da čitaju vaše misl, i umorni su od bojazni da ćete ih odbiti. Preuzmite inicijativu i ne ustežite se od toga da kažete šta želite. Počnite, na primer, tako što ćete mu otkopčati košulju i početi da ga dodirujete.

Kažite jasno šta volite i želite

Ovo je vrlo česta zamerka muškaraca upućena damama – oni zaista žele da znaju šta vas uzbuđuje. Vaše ćutanje i zadržavanje daha će ga obeshrabriti i stalno će se truditi da promeni taktiku pokušavajući da izazove željenu reakciju. Ako vam se sviđa ono što radi, pokažite mu to.

Pružite oralni seks

Momci imaju vrlo intenzivna osećanja povodom ovog pitanja. Nemojte se zgražavati.Sredite svoju intimnu zonu

Svako ima drugačije mišljenje o tome do koje mere treba srediti intimno područje. Ako ništa drugo, potrudite se makar da dlačice skratite makazama.

Ne razmišljajte o tome da li ćete ispasti laka žena

Spavali ste s njim već na drugom sastanku? To je sasvim u redu! Uzvratite na poziv ili poruku narednog dana i nemojte dozvoliti da vas osećaj sramote spreči da mu pružite šansu.

Nosite seksi donji veš

Tačnije, nosite čipkani veš koji može biti skinut jednim potezom. Ali, zaista. Ili obucite nešto što će omogućiti lak pristup oblastima za dodirivanje.Nemojte nositi donji veš na sastanku

Ovo je uvek pun pogodak.

Izađite im u susret

Tačno je da nakon nekoliko godina braka strasti počnu da se stišavaju i da potrebe partnera mogu postati nekompatibilne. Ali umesto potpunog zanemarivanja odnosa, izađite im u susret.

Budite mu blizu

Kada ste zajedno napolju, sedite blizu njega. Dodirujte ga s vremena na vreme i flertujte s njim. To će mu veoma podići raspoloženje.Budite aktivni učesnik u seksu

Nemojte samo ležati na leđima kao mrtav teret. Izvijte leđa, pomerajte karlicu, dodirujte se i gledajte ga u oči (to im je zaista seksi).

Budite avanturistički nastrojeni

Budite otvoreni za nove poze. I znate šta? Često je baš ženama potrebno više raznovrsnosti nego muškarcima.

Podignite glas

Nemojte se ustezati da budete glasni. Osim ako, naravno, ne želite da probudite decu.

Ne brinite kako izgledate

Dok vodite ljubav, nemojte razmišljati o tome kako izgledate. Ako vas muškarac želi, normalno je da će želeti da vidi vaše telo – biće zahvalan ako mu to dozvolite. Odbacite sve negativne mislii i uživajte u trenutku!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group