Gestovi koji govore više od “volim te”

Ove dve reči imaju duboko značenje...

Reći “volim te” nije nekada lako, a osoba kojoj želimo to saopštiti mora baš da zasluži ovakav način pokazivanja ljubavi. Kada kažete ove dve reči one ne vise u vazduhu, one imaju dublji značaj i poruku.

U ovom članku ćemo vam pokazati na koje sve načine muškarac može da vam pokaže svoju ljubav prema vama, a da ne mora da kaže da vas voli...

1. Voli da ide svuda sa vama

Znate i same koliko je ponekad teško izvući muškarca iz kuće, pogotovo kada je reč o odlasku u kupovinu stvarčica. Ako vaš partner ne voli da ide sa vama po tržnim centrima, a opet voli da ide sa vama da vam pravi društvo ili da vam pomogne pri odabiru odeće, verujte nam da sigurno gaji prema vama mnogo osećanja - čim ga ne mrzi da provede deo dana u kupovini.

2. Kada je sa vama, uvek je sređen

Bilo da izlazite negde, na večeru ili u šetnju gradom, ili treba da dođe kod vas, on uvek savršeno izgleda. Sređen je, lepo se obukao i divno miriše. I tako svaki put. Muškarci nisu žene, njih nekada zna da mrzi da se spreme, ali kada je u pitanju njihova devojka iz snova, sređivaće se i u pola noći, samo da bi vas zadivio.

3. Uvek prati gde idete i posmatra vas

Ovo možda zvuči kao da je neki „psiho“, ali ne mislimo u tom smilu - da vas gleda kako bi vas proveravao. Jednostavno voli da vas gleda u bilo kojem trenutku, gde god da ste. Ponosan je što ste mu baš vi devojka i voli da vas gleda kako kad ste blizu njega, tako i kad ste negde dalje.

4. Voli da se nasmeje posle svakog vašeg poljupca

Ako primetite da vas posle svakog poljupca nežno gleda i smeška se, znajte da je do ušiju zaljubljen u vas. Vaš poljubac mu mnogo prija, da ne može da se suzdrži od emocija, pa mora da se nasmeje.

5. Stravstveni, dugi poljupci

Muškarci nisu neki ljubitelji ljubljenja, jer oni više vole da gledaju. Ako vaš partner voli da se sa vama ljubi dugo i strasno, dok vam ne stane dah... Koliko je vama lepo - toliko je i njemu. Leptirići u stomaku? Naravno da su prisutni!

6. Dodiruje vas spontano u javnosti

Kada izađete negde, uhvati vas za ruku sam od sebe, stavi njegovu ruku na vašu nogu, voli da vas drži za ruke ili oko struka - to su sve znakovi da mu se baš baš sviđate i da su u pitanju jake emocije.

7. Pomno vas sluša i gleda dok pričate

Možda do sad niste obraćale pažnju, ali sledeći put uradite to. Pokrenite neku temu sa njim u kojoj ćete moći dugo da pričate. Ako vas gleda u oči ili usne, zaljubljenim i dubokim pogledom - on je zaljubljen u vas i ne može da veruje koliko ste lepi. Pogotovo ako vas sluša... Znate da nekad zaista možemo da budemo dosadne pričalice.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group