3 znaka koja pokazuju da mu se ne sviđate

Nemojte živeti u zabludi i konstantno razmišljati o muškarcu kome se ne sviđate.

Niste sigurne da li gubite vreme na gospodina pogrešnog? Ili vam se samo čini da se ponaša drugačije prema vama. Da ne biste „razbijale glavu“ u razmišljanju kome nema kraja, predstavljamo vam tri sigurna znaka koja pokazuju da nije zaineteresovan za vas.

1. Previše je zauzet da bi se video sa vama

Upoznali ste se prvo preko društvenih mređa ili aplikacije za upoznavanje, a zatim i uživo. Sastanak je prošao prilično u redu i činilo vam se da se lepo proveo, kao i vi. Čuli ste se još dva puta od tada i onda je sve pošlo „nizbrdo“. Ne javlja vam se ili vam stalno otkazuje viđanje zbog „mnogo posla“ i drugih izgovora. Ali, nastavljate da se čujete. tu i tamo vam pošalje po koju poruku, a vama sve više raste ubeđenje da mu se i dalje sviđate. Tu počinje vaša fantazija - da vaš kontakt sa njim znači nešto više.

Treba da shvatite da čim neko ne može da pronađe ni malo vremena za vas, nije zainteresovan potpuno. Izbegavanje viđanja i samo slanje poruka je dovoljan razlog da prekinete kontakt sa njim. Ako vas poruke i dalje bune, gledajte na njih ovako: pokušava da bude fin ili mu je jednostavno dosadno.

2. Ne želi vezu

Muškarac koji ovo otvoreno kaže je izneo pravu istinu na videlo: ne želi da bude u vezi sa vama, ali mu nije problem da ubije vreme u razgovoru i ispijanju kafe kada nema sa kim. Možda mu se i svidite kao drugarica. Bez obzira koliko muškarac pokazuje interesovanje prema vama, ovom rečenicom vam je stavio do znanja da ne želi da se obavezuje i da mu je bitna samo zabava.

3. Obraća pažnju na vas samo kada ste u grupi ljudi

Kada ste u grupi sa prijateljima, tu je i jedan muškarac koji vas obasipa pažnjom. Međutim, između takvih viđanja od njega nema ni traga ni glasa. Eventualno vam pošalje jednu poruku na Facebook-u ili vam lajkuje sliku. Nikada vas nije pozvao da izađete, što vas najviše i čudi.

Žene uglavnom prave izgovore za ovakve muškarce misleći da je stidljiv ili zauzet. Ali to nije tako, da mu se stvarno sviđate - pozvao bi vas još ranije da izađete na sastanak, pokušao bi da vas bolje upozna i ne bi vam prilazio sama kada ste u grupi ljudi.

Kako da znate da mu se zaista sviđate: ne obraćajte pažnju mnogo na reči, bitnija su dela. Ako vas često nazove i viđate se s vremena na vreme na početku veze - znajte da je to početak nečeg lepog i novog.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group