Lifestyle - Zabava

Zvanično je – Sex & The City – se vraća na male ekrane

Gotovo da nema devojke, žene, majke, kraljice – koja nije pratila čuvenu seriju – Sex & The City.

Serija koja nas je navela da zamišljamo sebe u ulogama Keri, Samante, Šarlot i Mirande, i delimo sa njima pregršt emocija, ostala nam je u lepom sećanju. Po završetku snimanja serije i uz mnogo repriznih avantura, kao i dva dugometražna filma koja su usledila potom, pomislili smo da je tu kraj. Ali na oduševljenje mnogih, zvanično se zna da se ova hit serija uskoro vraća na male ekrane! Ako su vam nedostajale Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon, imaćete to zadovljstvo da prisustvujete njihovom okupljanju, uz uočljivo odsustvo Kim Cattrall.

Pod naslovom "Just Like That..." nastavak će sadržati 10 epizoda od po pola sata, putem kojih će vas tri vaše omiljene dame uvesti još jednom u svet složene stvarnosti i prijateljstva koje je sada već zašlo u petu dekadu. Sve tri glumice objavile su na svojim društvenim mrežama ovaj isti naslov, s tim da je Keri dodala ono svoje čuveno "I couldn't help but wonder...where are they now?". Video prikazuje ulice Njujorka, i prikazuje svima nam dobro poznato kucanje na tastaturi reči ...JUST LIKE THAT...

Kim se dakle neće pojavljivati u nastavku serije, što nije iznenađujuće obzirom da je poprilično jasno i glasno izjavila u više navrata da ne želi da ponovo igra tu ulogu. U poslednjih nekoliko godina Kim se javno distancirala od Sex & Tha City ekipe i svoje koleginice Parker. Ona je naime bila optužena kao razlog zbog kog nije snimljen treći deo filma Sex & The City. Kim je povodom toga izjavila da joj nije jasno zašto je nazivaju – zahtevnom divom, kada već godinama unazad izričito govori da ne želi da učestvuje više u snimanju date serije.

S druge strane čini se da Parker nema loše mišljenje o svojoj koleginci, pri čemu pobija glasine koje tvrde da je tako. Njena izjava to potvrđuje – "Iako Kim nije deo ove priče, ona će uvek biti deo nas, bez obzira gde smo i šta radimo". Uprkos izjavama da se neće vratiti na male ekrane sa svojim koleginicama i oduševiti nas ponovo ulogom Samante, čini se da joj njih tri i dalje drže vrata otvorenima, u nadi da će se ipak predomisliti. Fanovi širom sveta bili bi u najmanju ruku oduševljeni do neba, kada bi četvorka bila kompletna.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group