Serije za tinejdžere koje će vas oduševiti

Omiljena fotelja, kokice i dobra serija su sve što vam je potrebno za savršen završetak dana.

Serije su odličan način da provedete prijatno veče sami ili u dobrom društvu. Sve što vam treba je nešto za grickanje i napitak koji će vas rashladiti. Kao i uvek, izdvojili smo za vas nekoliko popularnih, ali ništa manje kvalitetnih serija, za koje se nećete pokajati ako ih ispratite.

Ove tinejdžerske serije su oborile sve rekorde i oduševile publiku svih uzrasta. Zato se udobno smestite i uživajte.

1. Vampirski dnevnici (The vampire diaries)

Mlada Elena Gilbert je obična devojka, koja je jako mlada ostala bez oba roditelja. U trenutku kada je bila krhka i ranjiva, upoznaje Stefana Salvatora, koji je tek pošao u njenu školu. Ubrzo, ona saznaje njegovu tajnu, koja joj je uterala strah u kosti i naterala je da trči koliko je noge nose. Nakon nekog vremena, ona ga prihvata onakvog kakav jeste i upoznaje njegovog brata, Dejmona Salvatora, koji je takođe vampir. Tu nastaje ljubavni trougao i stvari kreću da se zahuktavaju.

2. Čari (Charmed)

Da li ih se sećate? Sigurno je tako. Priča o tri sestre, tri dobre veštice, koje se bore protiv zla i teže da očiste svet od demona. Koliko god serija bila stara, nikada nije izašla iz mode. Predlažemo vas da se podsetite kasnih devedesetih i uživate gledajući ovu izvanrednu dramu ove zime.

3. Slatke male lažljivice (Pretty little liars)

Izvanredna tinejdž drama, koja nosi ogromnu dozu misterije i tera na dosta razmišljanja. Priča prati 4 devojke, čija je drugarica Alison nedavno ubijena. Malo nakon njene sahrane, sve četiri bivaju proganjane putem sms poruka od strane anonimne osobe, koja se potpisuje slovom ’’A’’ i koja zna sve njihove tajne. Najpre pomisle da ih neko zavitlava i ne obraćaju previše pažnje na njega. Ali, poruke postaju sve opasnije i opasnije, što ih tera da se povuku i nikome ne veruju. Bićete šokirani krajnjim ishodom, budući da nećete moći da pomognete sebi da i sami ne izigravate detektiva tokom svake epizode.  

M.L. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group