Magične tetovaže leptira

Leptiri su krhka i osetljiva bića...

Leptir je simbol mnogih stvari: vremena, duha, gracioznosti i ženstvenosti, svetlosti, lakoće, odrastanja, osetljivosti i tako dalje jer nabrajanje može trajati danima. Ali njegova najvažnija karakteristika je čudesna transformacija, metarmofoza, iz gusenice u prelepog i krhkog leptira koja predstavlja čudo prirode kako u očima naučnika, tako i u očima svih ostalih.

Svi se možemo složiti da smo u jednom periodu svog života doživeli neki doživaljaj koji nam je promenio tok i zbog kojeg smo sada potpuno drugačiji nego što smo bili. Zato što možemo uporediti faze života jednog leptira sa našim sopstvenim životnim fazama, neki ljudi žele da istetoviraju leptira koji će predstavljati njihovu pobedu nad teškom periodu u životu koji su proživeli.

Iako je kao tetovaža, leptir će uvek izgledati prelepo na nečijoj koži, a može biti minimalistički istetoviran, diskretan, šaren, crno - beo i u različitim veličinama. I sve ovo zavisi od želje onoga ko želi da ima večni deo umetnosti, u vidu leptira, na koži. Takođe predstavlja i dobar podsetnik na loše periode, ali i dobre i lepe nove početke.

Izabrali smo nekoliko najlepših tetovaža sa ovom predivnom životinjicom, a vi se opustite i pogledajte našu galeriju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group