Gaj Riči režira Diznijev rimejk „Herkules“

Rimejkovi klasičnih crtanih filmova su dugo bili zlatni rudnik za Dizni. Bez obzira na to koliko zaplet zbunjuje obožavaoce legendarnih Diznijevih crtaća, novi filmovi sa poznatim glumcima uvek savršeno prolaze na blagajnama. Sledeći na redu je Herkules iz 1997. godine.

Diznijev „Herkules“ priča priču o istoimenom liku i grčkom bogu. Živeći među smrtnicima, Herkul postaje odlučan da povrati svoj božanstveni status, postajući kvazi-slavna ličnost u tom procesu. Usput se zaljubljuje u Meg i mora da pobedi Hada, boga podzemlja.

Gaj Riči i Metju Makonahi

Rediteljsku fotelju ponovo će zauzeti Gaj Riči, koji je režirao Aladina sa Vilom Smitom. O projektu se trenutno malo zna. Prvi nacrt scenarija je već spreman. Napisao ga je Dejv Kalaham, koji je ranije radio na blokbasterima Povratak u Zombilend i  nedavnom Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Film će producirati braća Entoni i Džozf Ruso, reditelji Osvetnika. Verovatno će kreatori uneti više akcije u film i osloboditi se muzičkih scena koje su tipične za sve Diznijeve crtane filmove.

Trenutno se ne zna koliko će vremena trebati da se „Herkules“ prikaže na velikom platnu, ali to svakako pokazuje publici da njihovi omiljeni Diznijevi klasici nisu sigurni od live-action tretmana. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group