Lifestyle - Zabava

Deda Mraz u modernom stilu

Kako nam se približava vreme praznika i poklona, odlučili smo da se podsetimo šta je uopšte suština ove sezone…

U svetu, u kom postoji mnogo ljudi koji nemaju osnovne stvari potrebne za preživljavanje, drugi kupuju poklone vredne i do nekoliko miliona dolara. Ideja sezone darivanja, zasniva se na poklanjanju pažnje pre svega, a ne na skupocenim stvarima koje možda možete priuštiti, a možda morate otplaćivati sve do kraja godine.

Svesni smo da je osmeh na licu osobe kojoj ste dali poklon koji su dugo želeli neprocenjiv, ali zamislite kako izgleda osmeh na licu deteta koje je ove godine dobilo prvu zimsku, toplu odeću. U ovo doba godine, veliki broj humanitarnih organizacija pravi akcije prikupljanja sredstava i robe, namenjene onim koji su u životu imali nešto manje sreće.

Jedna od veoma inovativnih akcija odigrala se u Torontu, u Kanadi, gde smo mogli da vidimo Deda Mraza u sasvim novom stilu. Ovog puta, Deda Mraz nije šarmantni i simpatični bucko sa crvenim odelom i dugačkom belom bradom, već elegantni stariji gospodin, koji je za ovu kampanju pozirao u garderobi koja je u skladu sa poslednjim zimskim trendovima.

Model Pol Mejson na tradicionalnog Deda Mraza nas može podsetiti samo svojom belom koso i urednom bradom, jer je zaobišao čuvenu “uniformu” na koju smo svi navikli. On je nosio odevne komade renomiranih modnih dizajnera, poput Džona Varvatosa, ili brendova Hugo Boss i Burberry.

Ovaj moderni Deda Mraz izgleda odlično u ovom stilu, a deo je veoma lepe kampanje. Od danas, pa do 27.decembra, posetioci tržnog centra u ovom kanadskom gradu mogu napraviti selfi sa njim, postaviti ga na svoj nalog na društvenoj mreži po izboru uz haštag #YorkdaleFashionSanta, i tržni centar će donirati 1 dolar fondaciji koja se bori za bolji život bolesne dece. Ovo je definitivno pravi način spajanja lepog i korisnog!

D.Ć.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group