Aplikacija za mentalno zdravlje Calm će platiti 5.000 dolara da ispričate uspavanku

Evo kako da dobro iskoristite svoj umirujući glas (i zaradite nešto novca).

Ako vam je ikada rečeno da vaš glas može nekoga da uspava, možda ćete imati sreće. Calm, nagrađivana aplikacija za spavanje traži umirujući glas da ispriča savršenu uspavanku na TikToku. Aplikacija za mentalno zdravlje, koja korisnicima pruža umirujuću muziku, scene i priče o spavanju, koje često pričaju poznate ličnosti kao što su Lebron Džejms i Hari Stajls, pokreće takmičenje na popularnoj platformi društvenih mreža. Pobednik takmičenja može osvojiti novčanu nagradu od 5.000 dolara. 

Počevši od 3. maja i koristeći hashtag #NextVoiceofCalm, oni koji žele da se prijave trebalo bi da urade duet uz ovaj video tako što će recitovati originalni tekst svojim umirujućim glasom. Kompanija ističe da to može biti bilo šta - od vaše poslednje liste namirnica ili vaših dnevnih afirmacija do priče koju ste napisali. Jedino što treba imati na umu je da snimak ne bi trebalo da traje duže od jednog minuta. Konkurs se zatvara 10. maja, a otprilike mesec dana kasnije, 7. juna, kompanija će proglasiti pobednika.

Tokom leta, pobednik će snimiti svoju priču o mirnom spavanju, koja će na jesen postati dostupna u aplikaciji.

Da bi pomogla takmičarima, kompanija je takođe sastavila listu saveta za uspešno pripovedanje priče o spavanju koju je kreirao stručnjak za glasovno snimanje Erik Bra.

A ako vam treba još inspiracije, postoje desetine priča o spavanju u aplikaciji i zvučnih zapisa na Instagramu koje su poznate ličnosti snimile za Calm.

Iako je nagrada dobar finansijski motiv za učešće u takmičenju, takođe možete pomoći mnogim ljudima da poboljšaju svoje navike spavanja. Prema mišljenju stručnjaka, priče za laku noć mogu smanjiti anksioznost i uzrokovati pad krvnog pritiska i otkucaja srca, što olakšava spavanje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group