Anđelina Džoli će na filmskom platnu oživeti lik legendardne Marije Kalas

Anđelina Džoli će igrati glavnu ulogu u predstojećem filmu reditelja Pabla Laraina, čileanskog reditelja poznatog po filmovima „Džeki” sa Natali Portman i „Spenser” sa Kristen Stjuart.

Poznat po biografskim filmovima koji su nominovani za najprestižnije filmske nagrade, ponovo će snimiti biografsku dramu - ovog puta o operskoj pevačici Mariji Kalas.

Biografski film će biti snimljen pod nazivom "Marija". Kako se navodi u saopštenju, ispričaće „olujnu, lepu i tragičnu životnu priču najveće svetske operske pevačice, koja je ponovo proživljena i ponovo zamišljena u njenim poslednjim danima u Parizu 1970-ih“.

Džoli je potpisala ugovor za ulogu Kalas, čuvene tragične operske zvezde poznate po svom velikom talentu, kao i po temperamentnom ponašanju i osuđenoj ljubavnoj vezi sa grčkim tajkunom Aristotelom Onazisom, koji ju je napustio kada je oženio Džeki Kenedi.

„Marijino nasleđe shvatam veoma ozbiljno. Učiniću sve što je u mojoj moći da se nosim sa ovim zadatkom. Pablo Larain je reditelj kome se dugo divim. Ispričati više o Marijinoj priči uz scenario Stivena Najta je ostvarenje sna“, rekla je Anđelina Džoli.

Sa svoje strane, Pablo Larain je Džoli nazvao „pravim poklonom“ svom „dugo očekivanom“ biografskom filmu. „Imati priliku da spojim svoje dve najdublje i lične strasti, film i operu, bio je dugo očekivani san“, rekao je u izjavi. „Učiniti ovo sa Anđelinom, izuzetno hrabrom i radoznalom umetnicom, je fascinantna prilika. Pravi poklon.”

Očekuje se da će film „Marija“ biti predstavljen tokom 2024. godine.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group