Adel je najavila prvi album nakon šest godina "30"

Britanska pevačica objavila je datum izlaska albuma - 19. novembar. Međutim, 15. oktobra, premijerno je predstavljen singl "Easy On Me".

Adel je objavila vest na svom Instagramu i sa fanovima podelila naslovnicu predstojećeg albuma i kratku, iskrenu priču o njegovom stvaranju.

„Definitivno nisam bila tamo gde sam se nadala kada sam prvi put počela da snimam album pre skoro tri godine. Tačno na drugoj strani, da budemo precizni. Oslanjam se na rutinu i doslednost da bih se osećala bezbedno. Uvek sam to radila. Pa ipak sam se namerno - čak i voljno - bacila u lavirint haosa i unutrašnje zabune! "

Adele je rekla da je "saznala mnoge neverovatne istine o sebi", ali se konačno našla na mestu gde se oseća prijatno i može svetu da predstavi svoju muziku.

Ona i njen bivši suprug Sajmon Konecki podneli su zahtev za razvod u martu, skoro dve godine nakon prvog raskida. Pevačica je pojasnila da će tema albuma biti njen razvod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

„Konačno sam ponovo pronašla svoja osećanja. Rekla bih da se nikada nisam osećala mirnije. Konačno sam spremna za objavljivanje ovog albuma”, napisala je Adel.

Prema njenim rečima, ovaj album je blizak, pouzdan prijatelj koji je spreman da ostane blizu nje, uz čašu vina i hranu, da daje savete i brine se.

"Ovaj album je bio moj prijatelj tokom najburnijeg perioda u mom životu. Kada sam pisala, postao mi je prijatelj koji dolazi sa flašom vina i nalazi reči podrške. Prijatelj koji je ostao budan celu noć i držao me za ruku dok sam ja nekontrolisano jecala bez očiglednog razloga. Prijatelj koji je spreman da me pokupi i odvede negde ili čak samo da me odvuče iz kuće na vitamin D. Prijatelj koji mi je diskretno ostavio časopis i malo soli za kupanje tako da se osećam voljeno, nehotice me podsetivši ne samo na to koji je mesec, već da treba da počnem da se brinem o sebi“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Dobitnica nagrade Gremi dodala je da je album njen prijatelj koji ju je posetio kada je izgubila interesovanje za sebe zbog tuge. Na kraju, Adel je obavestila fanove da je iz mraka izašla na svetlost.

Naziv novog diska "30" prati Adelin korporativni stil: svoje prethodne albume nazvala je u čast godina u kojima ih je snimila - "19", "21", "25".

Prvi singl sa albuma "Easy on Me" objavljen je u petak, 15. oktobra.

Poslušajte!

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group