6 brzih načina da loš dan pretvorite u dobar

Mnogo puta dan počinje „pogrešno“ i zaista postoji mnogo razloga da se to dogodi.

Od toga da vam pukne guma na automobilu, da se posvađate sa prijateljem, da profesionalni projekat ne ide onako kako ste želeli i tako dalje. Ali pitanje je da li možete da promenite tok ostatka dana ili ne?

Mi mislimo da je moguće i imamo čak 6 načina na koje možete loš dan pretvoriti u dobar za samo 60 minuta. Počnite da hvatate beleške.

Pošaljite poruku

Šta je lakše u doba društvenih mreža nego poslati poruku? Komunikacija sa drugim ljudima učiniće da se osećate manje usamljeno, dok će interesovanje za drugu osobu usmeriti vašu pažnju na to, a ne na vaše brige.

Napravite svoju „umetnost“

Svaki oblik umetnosti sam po sebi oslobađa. Umesto da sledite istu rutinu svakog dana, dom – posao, posao – kuća, prekinute ovaj ciklus i dajte sebi poklon: uzmite platno i slikajte, pustite svoju omiljenu muziku i igrajte ili pišite poeziju.

Pišite o svojim osećanjima tokom dana

Ne samo da mi to preporučujemo, već i psiholozi. Pisanje o svojim osećanjima je kao da ih iznenada usmerite u svesku i tamo odložite svu težinu.

Šetnja u prirodi

To je idealno. Svež vazduh, slikovita šuma ili more i tišina, sami po sebi, sugerišu dobru priliku za meditaciju. Još više ako ih kombinujete sa opuštenim vežbama, kao što je hodanje, koje će vam koristiti fizički i osloboditi vas napetosti.

Napravite planove za ostatak dana

Ambicija i motivacija su ono što nas održava, čak i u najtežim danima. Podsetite se zašto ste nešto započeli ili zapišite poslovnu ideju, čak i ako ne znate kako bi se ona mogla realizovati. Uostalom, svako negde počinje.

Udarajte u vreću za udaranje

Umesto da usmeravate svoj bes zbog svojih „neuspeha“ na druge ljude, bolje je izabrati praktično rešenje. Nabavite vreću za udaranje i udarajte dok ne možete da dišete, a ako je nemate, izaberite jastuk. To je odličan način da se opustite.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group