Zašto svi misle da je Šer verena?

76-godišnja zvezda je zaljubljena i to ne krije.

Pre izvesnog vremena Šer je otkrila da je u vezi i da je posebno srećna, jer je Aleksandar Edvards - njen novi partner - pametan, zabavan i veoma zgodan. Međutim, nisu svi njeni fanovi pozitivno videli novi razvoj njenog ličnog života, pošto je poznata zvezda 40 godina starija od svog novog partnera.

„Ljubav ne zna matematiku“, izjavila je 76-godišnja zvezda nekoliko dana nakon što je veza otkrivena, sa čime se Edvards, naravno, slaže. Ipak, priznaje i da na „papirima” to izgleda čudno, ali ne vidi problem u vezi.

Pre nekoliko dana, Šer je na svoj lični Tviter nalog postavila fotografiju prstena sa dijamantom, što je nesumnjivo nagoveštavalo bračnu ponudu. „Nemam reči“, napisala je ona, dodajući ime svog partnera.

Trenutno ne znamo da li je Edvards zaista zaprosio slavnu zvezdu ili je ovaj prsten bio samo božićni poklon. Nešto kasnije, objasnila je novom objavom da je postavila ovu fotografiju jer su Edvardsovi nokti bili veoma kul.

Njih dvoje su se upoznali pre nekoliko meseci na Nedelji mode u Parizu, a Šer je otkrila da je Edvards bio taj koji ju je proganjao. Nedavno se pevačica i glumica pojavila u emisiji Keli Klarkson, gde je, između ostalog, spomenula novu stranicu u svom životu. S druge strane, nije se ustručavala da objasni zašto izlazi sa mlađim muškarcima, uprkos kritikama. „Stariji muškarci me ne vole toliko. Znate na šta mislim. A možda mlađim muškarcima nije važno da li si duhovit ili šaljiv i želiš li da budeš blesav i imaš jaku ličnost. Neću se odreći svoje ličnosti ni za koga, u redu?", izjavila je ona.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group