Viktorija Bekam i njena snaja Nikola Pelc u hladnom ratu

Zvezda Spice Girls može bezbedno da preuzme novi pseudonim, jer joj sada verovatnije odgovara pridev „Ledena kraljica“.

Ko bi rekao da je nakon nedavnih izjava ljubavi Viktorija Bekam sada u stanju hladnog rata sa svojom snajom. Kako se ispostavilo, izjave u aprilu o „usvajanju“ Nikole Pelc u porodicu ispostavile su se jednostavno lažnim i problem među damama je nastao i pre venčanja.

"One se ne podnose i ne pričaju. Pripreme za venčanje su bile užasne“, priseća se insajder.

Ćerka njujorškog milijardera Nelsona Pelca nije želela da njena buduća svekrva učestvuje u planiranju proslave i ni u jednom trenutku nije predstavila Viktoriju svojim prijateljima i rođacima. Očigledno, hladan stav nije pomogao 48-godišnjoj Posh Spice da se pomiri sa novim članom porodice i vidi dobru stranu u svojoj mladoj snaji. Sada je sve preraslo u neprestanu sitnu dramu i mama je čak prestala da komunicira sa najstarijim sinom. Završni dodir bila je naslovna strana britanskog Tatlera, koji je Pelc nazvao „NOVA GOSPOĐA BEKAM“.

„U proteklih nekoliko meseci jedva da su govorile“, rekao je insajder.

Možda mlada glumica pati od ljubomore prema svetski poznatoj majci svog muškarca i nije oduševljena pažnjom prema njoj, posebno na dan venčanja. Nadamo se da će voljene žene porodice Bekam uspeti da dođu do neke vrste kompromisa.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group