Svadbena zvona - Ben Aflek je snimljen kako gleda prsten u prodavnici Tiffany

Fotografisan je u zlatari sa majkom i sinom.

Dženifer Lopez i Ben Aflek doveli su svoju vezu u sledeću fazu, jer ne samo da razmišljaju o preseljenju u isti grad - možda čak i u istu kuću - već su svi počeli da izlaze zajedno sa decom.

Obožavaoci Bennifera imaju još jedan razlog za uzbuđenje budući da se čini da glasine o veridbi nisu lažne, jer je Aflek snimljen od strane paparaca u zlatari kako gleda prstenje.

49-godišnji glumac i reditelj prošetao je sa sinom i majkom tržnim centrom u Los Anđelesu, a paparaci su ih uslikali kako gledaju jedan predivan prsten sa kamenom u zlatari Tiffany & Co.

Aflekove fotografije objavljene su nekoliko dana nakon što je prošetao sa svojom decom, Dženifer Lopez i njenom decom u tematskom parku u Los Anđelesu, pokazujući da ozbiljno razmišljaju o svojoj vezi.

Prema izveštajima, par ne želi da donosi ishitrene odluke, ali želi da se usredsredi na dobre odnose svoje dece pre povratka u školu i svakodnevni život. Lopez je takođe odlučila da se preseli u Los Anđeles kako bi bila bliska sa glumcem, dok je već pronašla školu za svoju decu u gradu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group