Selena Gomez želi da napusti šou biznis da bi se udala i postala majka

Selena Gomez je spremna da se oprosti od sveta šou biznisa.

Pevačica je nedavno proslavila svoj trideseti rođendan i sada želi da se uda i postane majka. Zarad ovog cilja, zvezda je spremna da se udalji od glumačkih i scenskih aktivnosti kako bi se fokusirala samo na svoj lični život.

„Nadam se da ću se udati i postati majka. Na kraju ću se umoriti od svega, pa ću možda samo posvetiti veći deo svog života filantropiji pre nego što odem u penziju“, rekla je 30-godišnja zvezda.

Promene u životu njene 8-godišnje mlađe polusestre dale su Seleni samopouzdanje da zaista želi da se što pre ostvari u ulozi majke.

„Gledam kako ovo malo dete raste u čoveka. Ne možete zamisliti bolji osećaj na svetu. Donekle se osećam kao roditelj, iako to nisam. Tako je divno videti da je život nekada bio tako jednostavan. Želim da uživam u životu kao i ona“, rekla je pevačica.

Ovo nije prvi put da Selena govori o svojim planovima da zasnuje porodicu. Tokom pojavljivanja u podkastu Holliwood Reportera u junu, Gomez je rekla da ju je prelazak iz Teksasa u Holivud primorao da decu stavi na zadnje mesto. „Svakako bih rodila četvoro dece. Možda planirano, možda neplanirano, možda oboje. I nema ništa loše u životu koji bih vodila“, priznala je zvezda.

Nadamo se da će snovi zvezde ostvariti i da ćemo videti umetnicu sa malim naslednikom njenog talenta.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group