Sara Ferguson seća se kraljice kao „najneverovatnije svekrve“

Bivša supruga princa Endrua i dalje je veoma bliska sa kraljevskom porodicom.

Sara Ferguson odlučila je da podeli svoja osećanja nakon smrti Elizabete II. Fergi piše na društvenim mrežama da će joj nedostajati bivša svekrva „više nego što reči mogu reći“. Vojvotkinja od Jorka, koja je bila udata za kraljičinog sina, princa Endrua, objavila je na Tviteru tople reči u znak sećanja na Elizabetu.

„Slomljeno mi je srce zbog smrti Njenog Veličanstva Kraljice. Za sobom je ostavila izuzetno nasleđe: najfantastičniji primer dužnosti, služenja i otpornosti i nepokolebljivog prisustva kao našeg šefa države više od 70 godina“, napisala je Sara.

Fergi je takođe priznala da oseća zahvalnost prema kraljici, posebno nakon njenog razvoda 1996. godine. „Nesebično je dala ceo svoj život narodu Velike Britanije i Komonvelta. Za mene je bila najneverovatnija svekrva i drugarica. Uvek ću joj biti zahvalna na velikodušnosti koju mi je pokazala, ostajući uz mene i nakon mog razvoda. Nedostajaće mi više nego što se rečima može izraziti“, tužno je zaključila vojvotkinja.

Sara Ferguson se udala za drugog kraljičinog sina 1986. godine i zajedno imaju dvoje dece, princezu Beatris i princezu Eugeniu. Uprkos njihovom razlazu, par je ostao blizak i živeo je u porodičnoj kući u Berkširu do 2004. Fergi je takođe uporni branilac svog bivšeg muža, koji je bio upleten u skandal sa Virdžinijom Đufre koja je tvrdila da je bila primorana da ima seks sa princom kada je imala 17 godina. Princ Endru je uspeo da reši sukobe van suda. U ovogodišnjem intervjuu, Sara ga je opisala kao ljubaznu, divnu osobu. Opisala je i najsrećniji dan u svom životu: „Kada sam se udala za mog bivšeg muža.“  

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group