Retke i zadivljujuće fotografije čuvene Merilin Monro

Merilin Monro će uvek ostati zapamćena po njenoj glumi, ali i lepoti kojom je zračila...

Nisu je samo režiseri voleli, već i njeni prijatelji glumci širom sveta, ali i fotografi koji su uvek pokušavali da je slikaju, u svakom trenutku.

Mnogi vodeći fotografi '50-ih godina su pokušavali da uslikaju filmsku zvezdu u svakoj njenoj "zaslepljujućoj holivudskoj lepoti", ali se ispostavilo da samo njena druga strana može da pokaže njenu prirodnu lepotu - strana koja nije našminkana, sa uvek sređenom kosom, ozbiljna i strogo profesionalna. Opuštena Merilin u svom "prirodnom izdanju" je bila najlepša, od svih njenih slika na kojima je bila u ulogama koje je tumačila.

Zato su slike Iv Arnold, žene sa kojom je Merilin radila preko 10 godina, mnogo drugačije nego ostale profesionalne slike. Na njima glumica ne izgleda kao sjajna, zamrznuta figura, već kao živa osoba, sa svim svojim slabostima i manama.

Na ovim slikama možemo videti Merilin u pauzama između snimanja filma kako se odmara na improvizovanom dušeku, dok joj se masiraju stopala, u kupatilu kako namešta frizuru, dok priča sa svojim mladim fanom, u kazinu i foto snimanjima na Long Ajlendu. Morate priznati da izgleda prilično zanosno na svim fotografijama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group