Princ Hari je potrošio 95 dolara za prvi rođendanski poklon svoje ćerke

Činilo se da su tek nedavno princ Hari i Megan Markl postali roditelji po drugi put, ali beba Lilibet već je proslavila svoj prvi rođendan.

Par je podelio retke snimke sa ćerkom, a najnovije fotografije su nam omogućile da pogledamo poklone za slatku slavljenicu. Podsetimo, porodica je ovaj praznik proslavila 4. juna 2022. godine tokom proslave platinastog jubileja. Proslava je održana u rezidenciji para u Frogmore Cottage uz privatnu zabavu u bašti za najbliže. Insajder je rekao da je veče bilo „prelepo“ i „imalo je sve što biste očekivali od dečije rođendanske zabave“.

Megan Markl sa ćerkom na rodjendanskoj zabavi

Osim toga, izvor blizak porodici govorio je o tome koja je igračka bila prva na listi. Glavni poklon bila je ružičasta Volkswagen „Buba“ koja je njene roditelje koštala 95 dolara. Zatim, na snimcima se vidi kako se iz privatnog aviona Megan i Harija istovaruju pokloni - nešto što je izgledalo kao poklon kraljevske porodice. Prvi od njih je bila ljuljaška i pretpostavlja se da je poklonio princ Čarls, pošto je 2012. godine svom najstarijem sinu princu Vilijamu i njegovoj supruzi vojvotkinji Kejt poklonio istu ljuljašku, na čijoj su poleđini bila ugravirana njihova imena. Još jedan poklon koji je istovaren iz aviona bila je visoka stolica.

Mora se priznati da je bračni par ipak dobio svoj deo pažnje, uprkos činjenici da im je bilo zabranjeno da se pojave na tradicionalnoj ceremoniji Trooping of Color zbog odbijanja kraljevskih ovlašćenja. Umesto toga, dvojac se pojavio u Nacionalnoj službi za Dan zahvalnosti, samo da bi bili izviždani dok su silazili niz stepenice katedrale Svetog Pavla. A tokom ceremonije, Hari nije mogao da pogleda u oči svog brata princa Vilijama.

Beba Lilibet

Par je napustio UK pre početka koncerta u čast platinaste godišnjice, ali je baka vojvode od Saseksa ipak upoznala svoju imenjakinju. Prvi susret rodbine desio se pre njenog prvog rođendana za vreme ručka. Nadamo se da nije bio poslednji! 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group