Naomi Kembel je oštro kritikovana zbog korišćenja fotošopa

Pre nekoliko dana, u Los Anđelesu održana je ceremonija dodele filmske nagrade „Oskar“.

Događaj je pratila godišnja žurka Vanity Fair izdanja, kojoj su prisustvovali ne samo glumci, već i mnogi modeli, uključujući Emili Ratajkovski, Kendal Džener i Điđi Hadid. Naomi Kembel je takođe prisustvovala zabavi nakon dodele Oskara. Zvezda je odabrala neobičnu odeću brenda Schiaparelli, o kojoj se nekoliko dana raspravljalo na Internetu, i upotpunila je neobičnu haljinu nakitom oko vrata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

Juče je Naomi Kembel podelila slike sa crvenog tepiha i suočila se sa kritikama zbog fotošopa. Mnogi fanovi su primetili da se fotografije na Instagram profilu modela primetno razlikuju od onih koje su napravili fotografi Vanity Faira. Obožavaoci zvezde su napisali: „Naomi ima tako veliki tim, a nisu mogli da nađu nijednu dobru fotografiju?“, „Ne trebaju ti filteri! Ti si već kraljica!“, „Previše fotošopa.“, „Obriši fotografiju, šteta!“, „Ovo je najgore retuširanje koje sam ikada video“. Neki su istakli da je PR tim Naomi Kembel trebalo da predvidi da će fotografije sa interneta uporediti sa njenim fotošopiranim.

Sama manekenka još nije odgovorila na optužbe.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group