Megan Markl i princ Hari će glumiti u novom projektu koji pripremaju za Netflix

Snimatelj je pratio vojvodu i vojvotkinju od Saseksa na njihovom putovanju u Njujork.

Princ Hari i Megan Markl posetili su Njujork kako bi prisustvovali događaju Global Citizen Live. Tokom svoje posete imali su mnogo nastupa, na primer u osnovnoj školi u Harlemu gde je Megan čitala svoju knjigu učenicima i na spomen obeležju 11. septembra.

S njima je bio i njihov lični fotograf Mat Sajls koji je fotografisao i snimao sve događaje sa njihovog putovanja. Prema izveštaju The Sun, par se složio da se zabeleže svi trenuci tokom posete Njujorku u okviru novog dokumentarca koji pripremaju za Netflix.

Dokumentarac će, prema publikaciji, biti o njihovom dobrotvornom radu dok postoji informacija da se materijal prikuplja za arhivu organizacije Archewell.

I dok snimatelj koji ih je pratio nije izazvao sumnju, budući da je uobičajeno da tako popularan par prati televizijska ekipa, ono što je svedočilo o činjenici da su Hari i Megan želeli da snime svoje razgovore u Njujorku bio je mikrofon koji je  vojvoda nosio na pojasu pantalona. U jednom trenutku, Hari je zagrlio vlasnika restorana Melba i tada je bio vidljiv kabl mikrofona koji je bio omotan oko pojasa pantalona. Nakon što su se pojavili na Global Citizen Live, par se vratio kući privatnim avionom - što je još jednom izazvalo negativne komentare.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa potpisali su ugovor sa Netflixom vredan 112 miliona dolara za stvaranje serije dokumentarnih filmova o životnoj sredini, kao i serija za decu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group