Lilibet bez titule, ali sa mirazom: beba će naslediti nakit princeze Dajane u iznosu od 500.000 dolara

Ukupan iznos nasleđa nakita ćerke vojvoda od Saseksa, koji se stalno dopunjuje, za sada je oko 535.000 dolara.

Predstavnici kraljevskih porodica oduvek su bili poznati po impresivnoj kolekciji nakita, pa ćerka Megan Markl i princa Harija, Lilibet već u tako mladoj dobi polaže pravo na prilično impresivno nasleđe nakita, koje će dobiti od svoje majke, vojvotkinje od Saseksa, i bake, pokojne princeze Dajane.

Naravno, doći će trenutak kada će kraljevsko potomstvo upravljati raznim imovinom svojih roditelja: princezi Šarlot, ćerki princa Vilijama i Kejt Midlton, već je predviđena zlatna budućnost. Međutim, stručnjaci su sigurni da Lilibet takođe neće ustupiti privilegije svojoj braći i sestrama.

Stručnjaci navode da će Lilibet jednog dana naslediti nakit čija je ukupna vrednost 535.000 dolara. Verovatno je da će Megan svojoj ćerki pokloniti CARTIER narukvicu, čija je cena 181.000 dolara. Narukvica uključuje 104 briljantno brušena dijamanta i 52 baget dijamanata (u obliku pravougaonika).

„Megan je nosila ovu narukvicu na dan svog venčanja, tako da će to biti veoma dirljiv poklon za Lilibet. Možda će ga Lili nositi na dan venčanja“, rekao je stručnjak za nakit Maksvel Stoun.

Lilibet takođe može da nasledi prsten ASPREY AQUAMARINE koji je nekada pripadao princezi Dajani. Komad nakita je procenjen na oko 88.000 dolara, a poznato je da je Dajana ovaj prsten nosila samo dva puta, a mnogo godina kasnije Hari ga je poklonio Megan kada ju je zaprosio.

Očekuje se da će Lilibet biti vlasnica i zlatne narukvice princeze Dajane vredne 30.000 dolara. Inače, Megan je taj komad nosila ranije ove godine na dodeli nagrada NAACP Image Awards u Kaliforniji, kao i tokom kraljevske turneje po Australiji 2018. godine. Stručnjaci veruju da bi ćerka od Saseksa mogla da nasledi i minđuše i sat princeze Dajane CARTIER TANK FRANCAISE. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group