Kraj jedne ere: Meredit Grej napušta Uvod u anatomiju

Nakon 19 neverovatnih sezona...

Elen Pompeo se oprašta od Uvoda u anatomiju. Glumica je na društvenim mrežama objavila svoj odlazak iz serije koja je počela da se emituje 2005.

„Večno sam zahvalna i ponizna zbog ljubavi i podrške koju ste pružili meni, Meredit Grej i seriji već 19 sezona!" napisala je u objavi na Instagramu. „Uz sve to... ništa od toga... ne bi bilo moguće bez najboljih obožavalaca na svetu. Svi ste vi deo ove priče i svi ste učinili vožnju tako zabavnom i ikoničnom!! Volim vas ludo... Ovo vam nije prvi put na rolerkosteru... Znate da predstava mora da se nastavi i definitivno ću se vratiti u posetu. Sa puno ljubavi i neizmerne zahvalnosti XoXo.”

Kao što fanovi verovatno već znaju, tizer za predstojeću premijeru serije u sredini sezone prikazuje Meredit kako se oprašta. Međutim, odlazak Elen Pompeo nije iznenađenje jer je ranije izjavila da želi da se serija završi.

„Pokušavala sam da se fokusiram na to da ubedim sve da serija treba da se završi“, nedavno je rekla za Insajder. „Osećam se kao da sam super naivna osoba koja stalno govori: ’Ali šta će biti priča, koju ćemo priču ispričati?“

Pogledajte njenu najavu u nastavku i tizer nove sezone. Serija se vraća 23. februara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen Pompeo (@ellenpompeo)

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group