Lifestyle - Celebrity

Kompleksan ljubavni život Lady Gage

Poput mnogih filmskih, modnih i muzičkih zvezda, i Lady Gaga vodi buran ljubavni život.

Trenutno je u vezi sa poznatim preduzetnikom i investitorom Michaelom Polanskim, a lista njenih ljubavnika pre njega je poprilično šarenolika. U proteklih par godina njen ljubavni život je doživljavao uspone i padove, i često se svodio na izlaženje sa muškarcima sa kojima je ujedno i sarađivala.

Ova mlada i ekscentrična pevačica je rođena da bude zvezda, a za sebe kaže kako se njen uspeh u karijeri često podudara sa propašću njenih romantičnih veza. Ljubavni život Lagy Gage oduvek je bio u centru pažnje javnosti. Veza sa Polanskim je bila i inspiracija za pevačicin novi album pod nazivom "Chromatica". Pre Polanskog, Gaga je bila u srećnim i ne baš tako srećnim ljubavnim aferama, a ovo je pregled muškaraca koji su se našli na toj listi:

  • Daniel Horton – od jula 2019. do oktobra 2019. Gaga je izlazila sa ovim atraktivnim audio inžinjerom, ali je veza prekinuta jer nije bio "dovoljno zreo za nju".

  • Christian Carino – od 2017. do 2019. godine. Gaga je lično pokrenula romantične glasine pre zvanične objave zabavljanja.

  • Tayler Kinney – od 2011. do 2016. godine. Par je bio u vezi 4 godine pre nego što su objavili veridbu.

  • Matt Dada Williams – od 2009. do 2010. godine. Sudbina nije bila mnogo naklonjena romansi ovo dvoje ljubavnika sa sličnim nadimkom. Gaga ih je oboje prozvala ludim ljubavnicima, istakavši kako je prodaja njenih ploča dostigla 10 miliona, ali je ujedno i izgubila Matta.

  • Rob Fusari – od 2006.do 2007. Gaga je izlazila sa producentom koji je zadužen za njeno otkriće. Rob je bio izvršni producent njenih brojnih hitova na albumu "The Fame". Po završetku njihove romanse, Rob je pokrenuo i tužbu protiv Gage zahtevajući deo prihoda od prodaje albuma.

  • Luc Carl – tokom 2005. godine. Gaga i Luc su više puta započinjali i prekidali vezu. Bili su ponovo zajedno jedno vreme i tokom 2010. godine, a Gaga je izjavila da ju je odnos sa ovim mladim barmenom zaista oblikovao kao ličnost. Takođe, po razlazu sa Lucom Gaga je prodala preko 30 miliona ploča.

Ž.J.

Izvor: Women's Health

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group