Kijanu Rivs je prvi put posle dugo vremena govorio o svojoj voljenoj

Kijanu Rivs je jedan od najpopularnijih glumaca u Holivudu.

Obožavaoci pomno prate umetnikov život, ali on radije izbegava paparace, retko govori o sebi i skoro nikada se ne pojavljuje u intervjuima.

Međutim, pre nekoliko dana je prvi put posle dužeg vremena progovorio o romansi sa umetnicom Aleksandrom Grant. Par je poslednji put viđen zajedno prošlog leta. Rivs je jasno stavio do znanja da je i dalje u vezi sa njom i iskreno je odgovorio na pitanje kada se poslednji put osećao srećnim i zadovoljnim svojim životom: „Pre par dana sa mojom voljenom. Bili smo u krevetu. Imali smo posebnu vezu. Smejali smo se i ismevali jedno drugo. Osećao sam se odlično.“

Fanovi se i dalje pitaju u kakvom je statusu glumac sa svojom voljenom. Prošlog proleća, Kijanu Rivs je primećen kako izlazi iz zlatare, a tada su mnogi posumnjali da kupuje prsten za svoju izabranicu. Međutim, još uvek nije poznato da li je glumac veren sa svojom voljenom.

Podsetimo, Kijanu Rivs i Aleksandra Grant upoznali su se još 2009. godine, kada je glumac tražio ilustratora za sopstvenu knjigu. 2017. su zajedno osnovali X Artists’ Books i počeli češće da komuniciraju, a par godina kasnije započeli su vezu. Prema rečima upućenih, upravo je zajednički posao zbližio njih dvoje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group