Elizabeta II odlučila je da hitno okupi celu porodicu za Božić

Sprema se da da važnu izjavu.

U medijima su sve češće počele da se pojavljuju glasine o lošem zdravlju 95-godišnje kraljice Elizabete II. Priča se da je Njeno Veličanstvo već započelo proces prenosa trona na svog sina princa Čarlsa, a predstavnici kraljevske porodice prijavljuju njene česte posete lekaru.

Zbog pandemije, ovogodišnja proslava Božića je otkazana, ali je kraljica u poslednjem trenutku odlučila da okupi celu porodicu na proslavi u Vindzoru.

Zvaničnici iz kraljičine rezidencije javljaju da je Njeno Veličanstvo obavestilo svoje podanike o porodičnom okupljanju, ignorišući sve mere bezbednosti. Elizabeta II želi da vidi svoje unuke i praunuke, da objavi važno saopštenje i oda počast princu Filipu. Prvi put u 73 godine, Njeno Veličanstvo će proslaviti Božić bez svog muža. Izgleda da kraljica ne želi da gubi dragoceno vreme osećajući da bi ovaj Božić mogao biti poslednji u njenom životu.

Poznato je da Megan Markl sa princom Harijem i decom neće posetiti rođake i pridružiće se sastanku putem video linka.

„Uprkos skandalima sa princom Endrjuom, kao i glasinama oko veze između prinčeva Vilijama i Harija, ona pokušava da se distancira od toga. Sada joj je najvažnije da je cela porodica na okupu i da može da komunicira sa svojim unucima i praunucima. Princ Filip je bio oslonac Njenom Veličanstvu, a ona sada traži podršku u porodici“, kaže insajder.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group