Džoni Dep proslavio pobedu na sudu večerom od 63.000 dolara

Džoni Dep je primećen okružen obezbeđenjem kada je u ponedeljak izašao iz hotela u Birmingemu.

58-godišnji glumac je slavio svoju dramatičnu pobedu u postupku za klevetu protiv bivše supruge Amber Herd. Džoni je nosio crno-beli karirani sako i jedan od svojih prepoznatljivih šalova dok ga je ispred hotela dočekala vojska fanova. Zvezdi Pirati sa Kariba pridružio se i pevač Džef Bek, sa kojim je nastupio na turneji po Velikoj Britaniji. Očigledno dobrog raspoloženja nakon pobede na prošlonedeljnom suđenju, Džoni je mahnuo svojim fanovima dok ga je par telohranitelja ispratio iz hotela. Grupa je uživala u banketu indijske kuhinje posebno pripremljenom za njih, uz koktele i šampanjac od ruža. Insajderi izveštavaju da je Džoni Dep račun za 25 ljudi platio 63.000 dolara.

Džoni Dep na sudjenju

Restoran je bio zatvoren za sve ostale mušterije, dok su Dep i njegov tim za podršku dobili personalizovanu uslugu i ličnu pažnju tokom petosatnog boravka, odlazeći oko ponoći. Mohamed Husain, izvršni direktor Varanasija, koji se smatra jednim od vodećih indijskih restorana u Velikoj Britaniji, rekao je novinarima:

„U nedelju popodne smo dobili poziv iz vedra neba, kada smo obavešteni da Džoni Dep želi da dođe na ručak sa grupom ljudi. Bio sam šokiran, i prvo sam pomislio da bi ovo mogao biti naš kraj. Ali onda je došao njegov tim obezbeđenja i proverio restoran i pustili smo ih da zauzmu celo mesto jer smo bili zabrinuti da bi drugi posetioci mogli da ih ometaju. Dep je bio veoma sladak, prizeman momak koji je provodio mnogo vremena u razgovoru sa osobljem i rado se slikao sa njima. Nikad ne biste pomislili da je on tako velika zvezda. Imao je dovoljno vremena za sve nas."

Gospodin Husein je rekao da su kuvari u restoranu pripremili poseban banket za Depa i njegovu grupu, koji je uključivao predjela i tradicionalna indijska svečana jela. Međutim, kažu da je Dep svoj obrok završio panakotom i tortom od sira. „Zaradili smo više novca od Depove posete nego od naše najprometnije noći u nedelji, subote, kada imamo oko 400 gostiju“, pohvalio se direktor restorana, ne navodeći tačan iznos, kako je dogovoreno sa Depovim timom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group