Dženifer Lopez je zaprošena zadivljujućim dijamantskim prstenom od 8,5 karata

Veza između Dženifer Lopez i Bena Afleka mogla bi da bude snimljena u Holivudu, jer nas je radnja podsetila na nekoliko romantičnih komedija, u kojima je zvezda glumila u prošlosti. Sa apsolutno srećnim krajem koji je upotpunio njihovu sreću, par je odlučio (opet!) da se venča, pošto su ovoga puta sve uradili kako treba.

Kako je objavljeno tokom vikenda i nakon venčanja Bruklina Bekama i Nikole Pelc koje je okupiralo interesovanje javnosti, otkrivena je još jedna tajna. Lopez je rekla "da" Afleku 18 godina nakon njihovog prvog raskida, objavljujući dobre vesti putem društvenih mreža.

Na snimku koji je superzvezda podelila sa svojom publikom, pokazala je impresivni dijamantski prsten od 8,5 karata sa zelenim centralnim kamenom koji joj je poklonio Ben Aflek, a koji je za Lopez bio od posebnog značaja. Konkretno, kao što je generalni direktor Diamond Pro Majk Frid rekao: „Prirodni zeleni dijamant ove veličine je izuzetno redak. Rekao bih da vrednost prstena prelazi 5 miliona dolara." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica 🌼 (@jlotruelove_)

Boja, koju je Aflek odabrao nije bila slučajna, jer je, kako je superzvezda izjavila u intervjuima, to njena omiljena boja. "Uvek govorim da je zelena moja srećna boja. Možda ćete se setiti određene zelene haljine. Shvatila sam da ima mnogo trenutaka u mom životu u kojima su se dešavale neverovatne stvari dok sam nosila zelenu", rekla je ona u ranijem intervjuu, misleći na kultnu Versace haljinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jorge Santana (@pessoajorge)

Glasine o njihovoj veridbi kružile su nekoliko dana pre zvaničnog objavljivanja, kada je Lopez viđena kako šeta sa ćerkom, noseći impresivan prsten, što je izazvalo interesovanje paparaca.

Podsetimo da je u novembru 2002. godine Aflek zaprosio svoju voljenu prstenom Harry Winston sa ružičastim dijamantom od 6,1 karata koji je Dženifer Lopez nazvala „najimpresivnijom stvari koju je ikada videla“.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigli (@benniferaromance)

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group