Džej Lo i Ben Aflek su se venčali!

Ben Aflek i Dženifer Lopez su zvanično muž i žena!

Proteklog vikenda, poznati par organizovao je skromno venčanje u Las Vegasu, a pop diva je na svom profilu podelila utiske i fotografije.

Zaljubljeni su uspeli da uđu u kapelu bukvalno pre zatvaranja, gde su bili pomalo razočarani: sveštenik u kostimu Elvisa Prislija nije mogao da održi ceremoniju, a upravo iz tog razloga svi parovi odlaze da se venčanju u Vegas.  Ipak, ceremonija je održana: „To je bilo upravo ono o čemu smo sanjali“, napisala je Džej Lo kasnije.

Prerano je suditi o stajlizima Afleka i Džej Lo jer je pevačica do sada podelila samo jednu fotografiju u venčanici. O ostalim detaljima koje su fanovi mogli da saznaju, među svedocima na venčanju bila su i deca para.

Pošto venčanje u Las Vegasu nema pravni status, Lopez i Aflek su u subotu, 16. jula unapred dobili venčani list.

Glasine o venčanju para kruže skoro godinu dana: prošlog avgusta, glumac je primećen u butiku Tiffany & Co. u društvu majke i sina, a ovog proleća paparaci su uspeli da uslikaju prsten sa impresivnim dijamantom na pevačicinoj ruci. Ben je prvi put zaprosio Dženifer 2002. godine. Par se nije dugo zadržao u statusu verenika i odlučili su da odlože venčanje, a dve godine kasnije potpuno su se razišli. Do ponovnog pomirenja došlo je tek posle skoro 20 godina, u proleće 2021. godine. Nakon dugo očekivanog venčanja, Džej Lo se ironično prisetila ovoga u svom obraćanju fanovima: „Ljubav je lepa. Ljubav je dobra. I, kako se ispostavilo, ljubav je strpljiva. Čelakali smo na ovo 20 godina.“

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group