Dejvida i Viktoriju Bekam godinama proganja uhoda

Žena je verovala da je u vezi sa fudbalerom i da je majka Harper Seven.

Porodica Bekam je uznemirena zbog događaja koji im se dešavaju. 47-godišnji fudbaler je iskreno govorio o tome kako njegove voljene godinama proganja jedna žena. Progoniteljka je Šeron Bel (58), koja je verovala da je u vezi sa zvezdom i tvrdila da je par „ukrao njeno dete“. Bel je uputila pretnje porodici i ozbiljno uplašila 11-godišnju ćerku para, Harper Seven.

Bel je uhodila porodicu, primećena je ispred kuće Bekamovih u Londonu i Oksfordu, a čak je pokušala da pokupi Harper iz škole, predstavljajući se kao njena mama. Sa sobom je imala torbu sa igračkama i knjigu. U isto vreme, Viktorija je bila u blizini i videla kako je policija stigla i privela ženu. Zbog ovog incidenta, kaže dizajnerka, Harper se sada plaši da izađe iz kuće.

Dejvid je, pak, na sudu prokomentarisao preteća pisma koja su on i njegova supruga dobili od uhode: zbog njih se osećao „bespomoćno i ljutito“.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group