Ashley Graham očekuje drugo dete

Model je dobru vest objavila putem svog ličnog Instagram naloga.

Poznati plus size model Ashley Graham očekuje drugo dete. Fotografiju radosne najave snimio je njen suprug, Justin Ervin. Podsetimo da se par venčao u avgustu 2010. godine i prvo dete Isaac Menelik Giovanni rođen je 18. januara 2020. godine.

„Ovo vreme je bilo puno malih iznenađenja, velikih tuga, početaka i novih priča. Tek počinjem da shvatam i slavim šta nam ovo sledeće poglavlje znači“, napisala je Ashley Graham u svom postu, praćena polugolom fotografijom na kojoj je njen stomak izdao da je već u poodmakloj fazi trudnoće. Njen suprug je sjajno obavio posao pružajući fanovima manekenke vrlo poseban trenutak.

Ashley Graham nedavno je pohvalila svog supruga, kako je on divan otac njihovog 1,5-godišnjeg sina. „Isaac je tako srećan što ima tako nežnog, saosećajnog i maštovitog oca poput tebe“, rekla je manekenka u objavi na Instagramu povodom Dana očeva.

U februaru 2021. Ashley Graham je javno objavila želju za drugim detetom. „Juče bih zatrudnela da sam mogla“, rekla je u intervjuu dodajući da je „slučajno imala nezaštićeni seks tokom ovulacije da bi videla da li može da zatrudnim tokom dojenja“. Možda je ovo previše informacija za nas, ali svoje želje da ponovo postane majka potvrdila je u aprilu u intervjuu (kada je teoretski već bila trudna), ističući da „trenutno radi na tome“ dok je govorila o daljem proširenju porodice.

„Ranije sam bila veoma organizovana, ali sada sam još više. A kad kažem organizovana, mislim da imam torbu poput Meri Popins, u kojoj je sve, čak i pumpa za dojke koja izgleda poput malog robota i nosim je svuda sa sobom“, otkrila je manekenka o toma kako balansira svoj profesionalni život sa novom ulogom majke.

Majčinstvo je dragoceno iskustvo za Ashley Graham koja je takođe podelila da je kroz ovu ulogu naučila da voli na način na koji nije znala da može da voli. „Ljudi vam govore različite stvari, pokušavaju da vam objasne, ali vi ne znate šta je zaista ljubav dok ne dobijete dete“, primetila je manekenka.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group