Anja Tejlor-Džoj se „tajno udala“ za svog dečka Malkoma Mekreja

Sezona venčanja je u punom jeku: posle Džej Lo i Bena Afleka, venčao se još jedan poznati par - Anja Tejlor-Džoj i Malkolm Mekrej.

Dvadesetšestogodišnja zvezda „The Queen's Gambit” i njen dečko, održali su ceremoniju tajnog venčanja u opštini jednog od američkih gradova – novinari nisu mogli da saznaju više detalja.

Par je bio u vezi godinu dana, a glasine o njihovom braku počele su da kruže 18. jula, nakon što su primećeni zajedno u Sidneju, a Tejlor-Džoj je izgledala opušteno u žuto-smeđom džemperu, plavim farmerkama, sa sjajnim dijamantskim prstenom koji je sijao na njenom prstu.

I iako sam par tek treba da javno progovori o venčanju, prema insajderima, oni su očigledno razmenili zavete u SAD pre nego što su otišli ​​u Australiju, gde Tejlor-Džoj snima „Furiosa“, nastavak filma Mad Max: Fury Road.

Zvezda Queen's Gambit prvi put je fotografisana kako nosi verenički prsten pre nekoliko nedelja u Sidneju, a u to vreme, posmatrač je rekao: „Izletela je iz aviona, a zatim se činilo da je pokazala prsten svom vozaču pre nego što je ušla u auto. U svakom slučaju, izgledala je ushićeno."

Tejlor-Džoj i Mekrej počeli su da se zabavljaju početkom 2021. godine, a glumica je u suštini potvrdila njihovu romansu u aprilu, nazivajući ga svojim „partnerom“. Govoreći o njihovoj vezi na daljinu, ona je rekla: „Da, to je [teško], ali je takođe i sjajno jer kada ste zajedno, zaista cenite vreme koje imate. Svakodnevne aktivnosti su tako pune radosti. Volim da idem sa njim na benzinsku pumpu, napunimo auto gorivom i idemo na doručak."

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group