Adrijana Lima je dobila sina kom je dala neobično ime

Supermodel i bivša supruga Marka Jarića, Adrijana Lima donela je na svet dečaka, prvog naslednika sa filmskim producentom Andreom Lemarsom. 

Prvo zajedničko dete manekenke i njenog dečka Andrea Lemersa rođeno je 29. avgusta u Santa Moniki, ali su tek sada postali poznati detalji ovog divnog događaja u životu porodice. Par je odlučio da odabere veoma neobično ime za bebu, što svakom od roditelja mnogo znači.

„Cijan je boja između zelene i plave na vidljivom spektru svetlosti. Cijan je boja voda Bora Bore i Maldiva, mesta na našoj porodičnoj listi. Cijan je sada naša omiljena boja… boja očiju našeg dečaka. Dobrodošao u naš svet Cijan Lima Lemars ~ 29.08.22.“, napisala je Lima na društvenim mrežama ovog ponedeljka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Sada su Adrijana i beba stigli kući i osećaju se odlično, a insajder je u tajnosti rekao da je dečak nasledio prelepe usne i oči svoje majke.

Kao što znate, Viktorijin anđeo je sada u „penziji“ i sa bivšim suprugom Markom Jarićem odgaja 12-godišnju Valentinu i devetogodišnju Sienu. Marko i Adrijana su se razveli 2014. godine posle pet godina braka, ali su uspeli da održe sjajnu vezu. „Zahvalni smo što smo roditelji dve divne ćerke koje ćemo nastaviti da odgajamo zajedno. Veoma ćemo ceniti vaše poštovanje privatnosti naše porodice dok počinjemo sledeće poglavlje za sve članove naše porodice“, napisao je tada bivši par u zajedničkoj izjavi.

Zvezda je pronašla sreću sa novim dečkom 2021. godine, a u februaru je supermodel najavila trudnoću. Brazilski supermodel zabeležila je poseban trenutak na TikTok-u sa zanimljivim video snimkom.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group