Zvezde favorizuju ove znakove u septembru

Novi mesec, nova sezona, novi astrološki vajb... Septembar je tu i sledeći znaci su miljenici zvezda.

Možda je septembar počeo tako što je većina planeta retrogradna, ali kako dani budu prolazili, one će početi da se vraćaju u normalu, izglađujući situacije i izazivajući povoljan razvoj događaja.

U nastavku otkrijte koji znakovi će imati najviše sreće ovog meseca.

Ovan

Septembar vam donosi finansijski uspeh sa prilikama i pozitivnim razvojima koji dolaze do izražaja. Profesionalna obnova je pred vratima, a pregovori na radnom mestu se favorizuju. Naročito od sredine meseca pa nadalje videćete da se vaš trud, domišljatost i inovativan način razmišljanja isplate.

Blizanci

Septembar donosi divlji flert, prilike za nova poznanstva i moguće ponovno povezivanje. Ovog meseca ćete ponovo uspeti da nađete ravnotežu i videćete da se situacija popravlja u svim oblastima. Vrlo su mogući iznenadni susreti sa ljudima iz prošlosti, ali i nova, zanimljiva poznanstva.

Devica

Veću naklonost doživećete od 15. septembra pa nadalje, jer je Mlad Mesec veoma pozitivno naklonjen prema vama. Obnavljanje i nova poznanstva podići će vaše raspoloženje, u trenutku kada postavite nove ciljeve i spremni ste na velike promene.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group