Kako se svaki horoskopski znak nosi sa depresijom

Depresija je stanje koje se kod svakoga javlja drugačije, ali oni koji su je imali ili je i dalje imaju, mogu da shvate osećanja druge osobe...

Rešiti se depresije je mnogo lakše reći nego uraditi, ali ako pogledate dublje u vaš horoskopski znak, možda možete da pronađete način koji će vam pomoći da prebrodite tu tešku situaciju.

Naravno, ako patite od depresije, najbolje je otići kod stručnog lica koje vam može pomoći, ali nije loše pogledati kakvu pomoć i savet nudi astrologija.

Ovan

Ovnovi često postaju depresivni kada postanu lišeni povezanosti sa svojim unutrašnjim plamenom. Ovo se dešava kada nauče da budu uvek oprezni, bez slušanja svojih prirodnih instinkta - oni napreduju uz njih, a ne uz pomoć “veštačkog” opreza.

Najbolja stvar koju osoba pod ovim znakom može da uradi jeste da potraži neko avanturističko putovanje i razne, zanimljive izazove. Vatreni znakovi su otporniji na depresiju, ali ih može “uhvatiti”.

Bik

Bikovima je potrebna stabilnost da bi mogli normalno da funkcionišu. Njihov temperament je uglavnom stabilan, kao i ostatak njihovog sveta. Nema kolebanja kada su u pitanju emocije. Zato su stalno na jedan korak od depresije.

Ako im se desi da postanu depresivni, moraju da razmaze svoju emotivnu stranu i ispune skoro svaku svoju želju. Duga tuširanja, konzumiranje ukusne hrane... Sve to poboljšava loše raspoloženje Bika.

Blizanci

Blizancima je više dosadno, nego što su depresivni. Dobra stvar kod njih je da su toliko zainteresovani za otkrivanje novih stvari i sveta, da je postojanje depresije u stvari i zaboravljeno. Njima je teško da se suoče sa ožiljcima i bolom koji je duboko u njima, a samim tim ih ti problemi pritiskaju i progone.

Za rešavanje depresije je potrebno da se suoče sa svojim problemom, a ne da pobegnu i zakopaju ga negde duboko u sebi.

Rak

Rakovi su jedan od znakova koji su vrlo skloni depresiji, jer se često osećaju kao da niko ne mari za njih. Ali, kada osećaju da padaju, uvek se okreću ka ljudima koji su u njihovom “sistemu podrške”. Nažalost, taj korak im donosi više problema nego pomoći. Oni nastavljaju da padaju, umesto da shvate da mogu sami da se povrate i nastave sa svojim životom.

Ne treba da čekate nekoga da popravi vaš problem, već izađite iz svoje sigurne zone i budite samostalni!

Lav

Kako je Lav znak kojim vlada Sunce, oni su uglavnom srećni i nepobedivi ljudi koji se uglavnom ne bore sa depresijom. Ali, i kada se ne osećaju srećno, drugi neće to moći da vide jer svoj bol kriju kao profesionalci.

Oni su tip osobe koja se ponaša kao da je sve u redu, uveravajući i sebe i druge da su dobro. Postaju depresivni kada tiho pate i kada osećaju da ih niko ne poštuje.

Devica

Device su uvek mnog zauzete da bi osetile efekat depresije. One vide depresiju kao nešto što se dešava ljudima koji postaju zaostali sa vremenom, što znači da je za njih lek produktivnost i konstantna zanimacija ili rad. Za njih je depresija izbor, a ne nešto što se “magično” dešava ljudima.

Vaga

Vage su retko depresivne zbog činjenice da njihova osećanja ne idu toliko duboko kao kod drugih znakova. Umesto da žive emocijama, odlučuju da žive u svojim mislima.

Vage depresiju leče tako što se više druže sa prijateljima ili svojim voljenim.

Škorpija

Škorpije su osobe koje intezivno osećaju sve, pa nije ni čudo što najlakše postaju depresivne. Takođe, dobro je poznato da investiraju dosta u veze, pa ako druga strana stoji u mestu - i one će. Pošto je vodeni znak, Škorpije moraju naučiti da kontrolišu svoje emocije. Kada to nauče, na njima je da odrede da li će se prepustiti depresiji ili ne.

Strelac

Strelčevi su poznatiji kao veseliji znak Zodijaka. Lako se uzbuđuju i popravljaju drugima raspoloženje - kao što i sami sebi rade. Oni trebaju da izbegavaju pesimiste , jer su sami optimistični.

Mogu postati depresivni, ali im karakter znaka ne dozvoljava da budu dugo u tom stanju.

Jarac

Oni su najdepresivniji znak Zodijaka. Na njih utiče Saturn koji ih navodi na preterano i bespotrebno razmišljanje. Osobe rođene pod ovim znakom mogu samo usko da razmišljaju, a depresija im se razvija uglavnom zbog potrebe za nekom garancijom koja će im obezbediti sigurnost.

Moraju da veruju sebi, kao i drugima i da znaju da je to jedini način da žive srećno.

Vodolija

Vodolije retko kad mogu da budu depresivne. One su vazdušni znak koji imaju potpuno drugačiji pogled na svet. Jake su mentalno. To se uparuje sa njihovim interesom za svakim i svačim i relativno nemaju vremena da se osećaju loše.

Postaju depresivne samo ako su neshvaćene, što se često dešava jer su one jedine na njihovom nivou.

Ribe

Ribe su znak koji bira da pati u tišini, slično kao i Lav, ali mnogo više. Mrze da prave veliku stvar od njihve patnje, jer ne žele da se drugi osećaju loše.

Kako bi Ribe u potpunosti izbegle depresiju, moraju prestati udovoljavati svima da bi bili srećni. Ostanite podalje od “žrtvovanja” i mislite prvo na sebe, pa na druge.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group