Znaci u Zodijaku koji važe za nemarne roditelje sobnih biljaka

Ponekad nam kraj najbolje volje, pojedine stvari zaista ne idu od ruke.

Možda budete iskreno oduševljeni kada uđete u dnevnu sobu bliskog prijatelja i vidite pregršt biljaka koje se tamo nalaze. Sigurno poželite da neku od njih ponesete kući i stvorite svoje malo biljno carstvo. Ali šta se dešava? Prvih par dana deluje kao da je sve sasvim uredu, a onda najednom setite se da svoju biljku niste pogledali nedeljama. Istina je da nismo svi predodređeni da budemo savesni roditelji sobnih biljaka, a kojim to znacima u Zodijaku posebno teško ide, saznajte u redovima koji slede.

BLIZANCI

Blizanci su oni koji pred sobom uvek imaju neki novi projekat. Jedne nedelje se bave uljanim bojama i slikanjem na platnu, a druge odlaze u neplaniranu ekspediciju posmatranja ptica. Blizance više nego bilo šta, pokreće želja za učenjem. Merkur kao njihova vladajuća planeta, učinila ih je nadarenim za upijanje informacija. Iako su željni da vide kako klija seme limuna, ono što Blizancima nedostaje je doslednost. Oni ne žele svesno da dopuste da biljka uvene, ali im jednostavno druge stvari odvuku pažnju.

STRELAC

Ključni faktor za negu biljaka je posvećenost, a upravo to je ono što nedostaje jednom Strelcu. Ovaj vatreni znak iznad svega ceni slobodu, a ako zbog biljaka mora da bude dežuran na jednom mestu, to je cena koju nije spreman da plati. Planiranje svakog detalja u živou, jednostavno iscrpljuje Strelca, koji sve što želi jeste da se upusti u avanturu bez ograničenja. Kada pred sobom ima toliko neistraženih puteva, Strelac jednostavno ne može sebi da dopusti da se veže za kuću a samim tim ni za sobne biljke.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group