Venera u Strelcu: kako će ova promena uticati na vaš horoskopski znak

Venera je iz Škorpije prešla u Strelca i atmosfera se menja. Kako to utiče na vaš horoskopski znak?

7. oktobra, Venera je prešla iz znaka Škorpije u znak Strelca, gde će ostati skoro mesec dana, do 5. novembra 2021. Tokom narednih nedelja očekuje se da se atmosfera potpuno promeni, kako u našem emocionalnom životu, tako i u našim finansijama.

Dok je planeta ljubavi i zavođenja bila u znaku Škorpije, u atmosferi je postojala široko rasprostranjena sumnja, mnogo skrivenih misli i tajnih radnji, ljubomora i posesivnost, moguće nasilni sukobi, koji su možda stvorili nekoliko problema u odnosima. Od kraja prve nedelje oktobra, prolaskom Venere u znaku vatre, atmosfera u našem životu se radikalno menja.

Elementi planete sada su obojeni elementima Strelca, što znači da je naglašena naša potreba za slobodom, zabavom, ekstrovertnošću, radošću i blagostanjem, flertom bez ograničenja i obaveza i neobuzdanim seksom unutar ili van veze. Od posesivne Škorpije sada prelazimo na seksualno lišenog i seksualno oslobođenog Strelca i svet se okreće za 180 stepeni!

Strelčevi vole svoju slobodu kretanja i nezavisnost, čak i kada su u vezi, ali je pružaju i svom partneru bez razmišljanja. Veze koje guše i opterećuju nisu za njih, kao ni scene ljubomore. Strelac je oličenje radosti, duša svakog društva, spremna za bilo koji izlet, od noćnog provoda do kratkog ili dugog putovanja. Razoružavajuće su iskreni prema onima oko sebe. Ako su oni sami, oni su jedan od najtalentovanijih lažova među znakovima. Drugim rečima, Strelac je dete zodijaka koje nikada nije odraslo, puno radosti za život, ali i skandalozno, na koga niko ne može dugo da se ljuti.

Očigledno, oktobar neće biti baš dobar mesec za naše ljubavne odnose, jer mnogi imaju problema u vezi ili braku. Neki koji će biti najjače pogođeni ovom tranzicijom, tražiće slobodu kretanja, počeće izbegavati ili zanemarivati svoje obaveze, neće biti dosledni svom partneru i porodici ili će imati potrebu za radikalnim promenama u odnosu sa svojim partnerom, narušavanjem postojeće harmonije.

Preporučuje se da se izbegnu radikalne promene, koje mogu da promene tok ličnog života. Morate dobro razmisliti pre bilo kakve radnje, kako niko ne bi došao do tačke da posle mesec dana požali zbog nečega što je zahtevao od partnera i što je bio razlog prekida veze.

U galeriji otkrijte kako će Venera u Strelcu uticati na vaš horoskopski znak.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group