Horoskop - Zodijak

Surfovanje na internetu: Šta vaš horoskopski znak voli da "Gugla"?

Karakter svake osobe je u velikoj meri određen od strane zodijačkog znaka, tako da nije čudno da svaki znak ima neke od svojih omiljenih tema koje pretražuje na Internetu.

Ovan

Ovan je zainteresovan za zdrav načina života i organsku hranu, kao i razne komplementarne stvari kao što su video klipovi sa vežbama. Međutim, Ovan će rado prikupljati informacije sa Interneta, a onda nesatati, jer Ovan ovo mora isprobati uživo.  

Bik

Bik koristi Internet kao inspiraciju za nove poslovne ideje i informacije o predstavama, izložbama i koncertima. Bik voli da kuva, pa nije iznenađujuće da su njegove omiljeni stranice pune ukusnih recepata.

Blizanci

Blizanac je znak koji uživa da deli interesantne tekstove sa svojim prijateljima preko svih mogućih društvenih mreža, ali Blizanci takođe traže informacije relevantne za posao, naročito uživaju u  sajtovima sa najnovijim tehnološkim spravicama.

Rak

Rak je praktičan i na internetu traži savete za uređenje i opremanje kuće, i ništa manje od Bika, Rak je takođe zainteresovan za recepte koji su idealni za nedeljni porodični ručak.

Lav

Lav voli da se opusti u igrama na Internetu, ali sajtovi za putovanja su njihova glavna zabava. Vole savete za zdrav život i ishranu, a što se tiče posla, oni će pročitati svaki zanimljiv članak o ekonomiji i marketingu.

Devica

Od svih horoskopskim znakova, Devica uglavnom posećuju sajtove sa temama o higijeni i zdravlju, domu i porodici i online planere i savete za bolju organizaciju. DIY je izmišljen za njih... 

Vaga

Vaga će biti izgubljena u ogromnom prostranstvu interneta tražeći informacije o modi, lepoti i umetnosti, a internet služi kao izvor muzike, filmova i serija od kojih su Vage jednostavno zavisne.

Škorpija

Škorpije posećuju... pogodili ste, erotske sadržaje, ali Škorpija takođe voli teorije zavere i u svom bookmarksu će biti na stotine sačuvanih stranica o alternativnoj medicini i paranormalnim aktivnostima.

Strelac

Strelac surfuje bez zaustavljanja jer je zainteresovan za apsolutno sve. Međutim, na prvom mestu su zabava i muzika, i kako oni vole da putuju, nije iznenađujuće da se sete svih relevantnih stranica sa odličnim popustima za putovanja.

Jarac

Na Internetu Jarac uglavnom traži sadržaje u vezi sa poslom kojim se bavi, i štaviše voli sajtove sa DIY savetima i drugim praktičnim pitanjima. Ali, kao i Ovan, on provodi najmanje vremena na mreži.

Vodolija

Od svih znakova, Vodolija je najzavisnija od interneta, jer "Internet je mesto gde se osećam kao kod kuće" - može naći sve što ih zanima, a to je mnogo.

Riba

Ribe se interesuju za različite teme, od astrologije i tumačenja snova, poezije i umetnosti, a posebno uživaju u serijama i filmovima. Potrebu za druženjem često ispunjavaju sastanku na forumima.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group