Horoskop - Zodijak

Stvari karakteristične za Jarca kada je seks u pitanju

Sa astrološkog aspekta svaki znak je univerzum za sebe.

Pod vladavinom pojedinih planeta neki su znakovi druželjubivi, dok su drugi dovoljni sami sebi. Kada je reč o seksu, stvari su vrlo šarenolike. Ovog puta priču posvećujemo jednom zemljanom znaku. U pitanju je Jarac. Bilo da je to vaš znak ili da je vaš partner u znaku Jarca, postoje neke važne stvari koje treba da znake o Jarčevima kada je seks u pitanju.

JARČEVI ZNAJU ŠTA ŽELE

Svakako jedna od najočiglednijih osobina Jarčeva je činjenica da su oni vrlo odlučni i da se ne plaše da krenu za onim što ih zanima. Ova osobina Jarčeva se može ispoljiti u obliku samopouzdanja kada je potrebno pozvati neku osobu na sastanak. Takođe kada se svetla ugase Jarac će sa zadovoljstvom preuzeti kormilo i neće se plašiti isprobavanja novih stvari. Na stidljivog Jarca u krevetu, jako ćete teško naići, čak i ako im je to prvi put sa datim partnerom.

JARČEVI CENE SVOJU SLOBODU

Osobe rođene u znaku Jarca u velikoj meri vrednuju svoju slobodu. Iako vole da su u stabilnoj vezi, ne osećaju se ništa manje zadovoljno i vredno kada su same i sada praktikuju slobodniji oblik viđanja sa drugim ljudima. Jarčevi u ozbiljne veze ulaze najčešće u kasnijem životnom dobu, nakon velikog broja ljubavnih afera.

JARČEVI VOLE DA BUDU – NA VRHU

Kao "izvršni direktori" Zodijaka Jarčevi vole da budu na vrhu, doslovno i figurativno. Osim što vole da preuzmu stvar u svoje ruke u spavaćoj sobi, ništa ih više ne oduševljava od toga da su – do tavanice. Jarčevi vole da budu viđeni i da se prikažu svom partneru u svom najboljem izdanju, a kada im je predato "kormilo" i kad su "na vrhu" osećaju se moćno kako i izgledaju.

JARČEVIMA JE POTREBNA SIGURNOSNA REČ

Kao istinski avanturista u duhi, Jarac ima tendenciju da eksperimentiše u seksu, zbog čega je potrebno da sa partnerom razgovara o upotrebi sigurnosne reči. Ako vaše igre uključuju vezivanje ili neke druge načine sputavanja koje mogu ako se zanesete da nanesu bol, neophodno je da postoji sigurnosna reč, jer se Jarčevi jako lako izgube u ekstrazi.

JARČEVI ZNAJU DA BUDU POMALO SEBIČNI

Nije neobično za jednog Jarca da se u kreveti iskreno fokusira samo na svoj užitak. Iako će izgledati kao da se trudi oko svog partnera, jednom kada dostigne vrhunac njegovo interesovanje za partnerov užitak naglo opada, i gotovo da dostiže nultu tačku.

Ž.J.

Izvor: Bustle

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group