Šta očekivati od sezone Vodolija?

Sunce je 19. januara iz radoholičara Jarca prešlo u sanjivu Vodoliju, gde će ostati do 18. februara. Prema astrolozima, ovo označava pravi početak 2022. godine. Zato se pripremite da odmah započnete život od nule.

Iako se 1. januar smatra kalendarskim početkom nove godine, ako se krećete „po zvezdama“, ovaj dugo očekivani novi život počinje upravo sada. Dok su Merkur i Venera i dalje retrogradni, Sunce ulazi u Vodoliju. Strpite se, vrlo brzo, 4. februara, na nebu neće biti retrogradnih planeta! Onda ćemo živeti punim plućima!

Sezona Vodolije donosi neverovatno pozitivnu energiju koja se kreće napred u sve aspekte naših života u narednom mesecu. Velikodušna priroda ovog znaka je poznata u društvu, što znači da se ova prijatna vibracija proteže na apsolutno sve.

Vreme je da se opustite i odmaknete od ozbiljnosti sa kojom Jarac shvata sve u životu, i odvojite vreme da pristupite stvarima na otvoreniji i intuitivniji način. Jarac je znak povezan sa radom i konkretnim rezultatima, dok je Vodolija zaslužna za širenje vidika, komunikaciju, kao i pronalaženje novih ideja i pristupa stvarima. Zato se pobrinite da od danas date prioritet susretima sa prijateljima i povezivanju sa porodicom.

Želećemo da se zbližimo sa kolegama i ostvarimo nove profesionalne kontakte. Sada   je pravo vreme za to. Čak i sa retrogradnim Merkurom, koji obično remeti komunikaciju, prve dve nedelje sezone Vodolije su najpovoljnije vreme za profesionalnu komunikaciju i ozbiljnu saradnju. Posebno imajući u vidu da se najodgovornija planeta Saturn poravnava sa Suncem u Vodoliji. Smislite najluđu ideju da transformišete odeljenje ili rešite situaciju osoblja. Na kraju krajeva, nikada ne znate šta može proizaći iz poduhvata ako ne pokušate.

Označite 16. februar u svom kalendaru. Ovog dana će se planete Venera i Mars naći u Jarcu. Ova energija je savršena za romantiku, kreativnost i balansiranje našeg ženskog i muškog potencijala. Možemo očekivati prijatna iznenađenja u svim vrstama veza. Držite uši i srce otvorene.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group