Retrogradni hod Hirona želi da vam pomogne da se izlečite od trauma

Evo kako da učinite da retro hod ove komete deluje u vašu korist.

Bez obzira na to kako funkcioniše, astrologija ima način da ukaže na područja našeg života kojima treba težiti. Retrogradni hod Hirona, koji počinje u četvrtak, 15. jula, a završava se u nedelju, 19. decembra, traži od nas da se konačno pozabavimo nerešenim traumama i svim što smo duže vreme “gurali pod tepih”.

Hiron je kometa koja je poznata kao ranjeni iscelitelj. Hiron, u grčkoj mitologiji, jedan je od Kentaura, sin Titana Krona i Filire, okeanidske ili morske nimfe. Za razliku od ostalih Kentaura, koji su bili nasilni i divljački, bio je poznat po svojoj mudrosti i poznavanju medicine. On je bio iscelitelj i učitelj koji nije mogao da se izleči. Međutim, Hiron je mudar, nezavisan i živi u nauci i astrologiji da bi nam pomogao da se pobrinemo za sopstvene rane, tako da ne doživimo njegovu sudbinu.

Položaj Hirona u vašoj natalnoj karti može vam pomoći da se posvetite oblastima svog života u kojima ste možda doživeli traumu. Na nebu se nalazi između ekscentričnog Urana i strogog Saturna, pomažući nam da uravnotežimo nezavisnost (Uran) i odgovornost (Saturn). Kada kometa postane retrogradna, to je prilika da se konačno pozabavite tim starim ranama, tako da možete krenuti napred živeći svoj najbolji i najzdraviji život.

Retro hod Hirona počinje u četvrtak, 15. jula, a završava se u nedelju, 19. decembra. Ceo retrogradni hod ove komete odvija se u znaku Ovna, smelog vatrenog znaka. Ovan je prvi znak zodijaka, tako da vam ova hrabra energija može pomoći da konačno započnete terapiju, napustite toksičnu vezu ili prepoznate važnost brige o sebi. Svet može biti surovo mesto i kao rezultat toga, mnogi od nas imaju traume.

Čak i ako ne osećate duboke rane, mnogi od nas se oporavljaju od veće traume nego što shvatamo zbog pandemije COVID-19. Hironova retrogradnost 2021. godine pruža nam šansu da se izlečimo kako bismo živeli najsrećniji i najbolji mogući život.

Kako će retro Hiron uticati na vaš znak? Otkrijte u galeriji fotografija.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group