Retrogradne planete u novembru: šta raditi i šta očekivati

Složićete se da samo fraza "retrogradne planete" izaziva neki nemir u nama. Svi znamo koliko problema se obično dešava tokom retrogradnog Merkura.

U novembru 2021. postojaće samo dve retrogradne planete: Uran (od 20. oktobra do 8. januara 2022.) i Neptun (od 25. juna do 1. decembra). Ovo nam omogućava da sa punim poverenjem tvrdimo da će novembar biti prilično miran mesec, koji je idealan za one koji žele da ostvare svoj potencijal na kreativnom polju.

Retrogradni Neptun u novembru 2021

Za ovu planetu retrogradna faza već dugo traje, pa će u novembru opadati, što će omogućiti Neptunu da pokaže svu svoju moć. U tom periodu se aktivira desna hemisfera mozga, koja je, kao što znate, odgovorna za kreativnost, genijalne ideje i netrivijalna rešenja složenih problema.

Istovremeno, postoji rizik od ogromnih problema i obeshrabrenja u vezi s tim. Zato, kada su jesenji bluz i strah od budućnosti posebno jaki, zapamtite: ovaj mesec je idealan da ostvarite svoje najluđe snove.

Retrogradni Uran u novembru 2021

Retrogradni Uran otvara vrata velikim promenama. Sada, budite oprezni: svakog dana u novembru mogu doći nove prilike koje niste očekivali. Takođe, ova planeta izoštrava intuiciju, pa neće biti suvišno slušati unutrašnji glas u donošenju odluka.

Istovremeno, tokom perioda obrnutog kretanja Urana postoji rizik da lako izgubite kontrolu i učinite nepromišljene radnje, zbog kojih ćete kasnije požaliti. Stoga, budite posebno oprezni u konfliktnim situacijama - mnoge od njih će dovesti do želje za prekidom veze. Ali nemojte donositi takve odluke u žaru trenutka. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group