Horoskop - Zodijak

Pozitivne i negativne strane jednog Strelca

Strelac je 9- ti po redu znak u Zodijaku i nad njegovim postupcima vlada Jupiter, planeta optimizma, sreće i obilja.

Pored toga što je promenljiv znak, što znači da se lako prilagođava svojoj okolini, Strelac je vrlo strastven po pitanju novih iskustava, promena i puteva. Više od svega Strelac vrednuje nezavisnost i slobodu, i ne mari pri tom šta drugi misle o njemu. U redovima koji slede otkrivamo vam najvažnije pozitivne i negativne strane jednog Strelca.

POZITIVNE STRANE STRELČEVA

Smisao za humor – Strelac je kao stvoren za to da izmami osmehe na licima svojih prijatelja. Na društvenim i porodičnim okupljanjima sve oči uvek će biti usmerene ka Strelcu jer on u prostoriji diže atmosferu.

Optimizam – Strelac je onaj koji uvek smatra da je čaša do pola puna. Njemu nikad ne nedostaje optimizma, a čak i u najmračnijim danima on je sposoban da vidi svetlost na kraju tunela. Strelac nikad neće dopustiti da mu negativne misli unište avanturistički duh.

Briga o drugima – Strelac je definitivno jedan od najvelikodušnijih znakova. Vrata njegovog doma a i srca su uvek otvorena za sve one kojima je potrebna pomoć. Strelac se ne ustručava da pomogne na sve zamislive i nezamislive načine, bilo savetom, novcem ili prijateljskim zagrljajem.

Idealistička priroda – Strelac je sanjar u duši, i on svoj optimizam i strast koristi kako bi pronašao savršenstvno. Njegova idealistička priroda navodi ga da bude najbolja verzija sebe ali da i ujedno inspiriše druge.

NEGATIVNE STRANE STRELČEVA

Nestrpljivost – Strelac želi sve i želi to odmah. Njegovo nestrpljenje često zna da izazove probleme. On je taj kom bi više nego bilo kom drugom znaku koristilo da nauči važnost strpljenja, jer ne kaže se uzalud strpljen spašen.

Previše surovosti na rečima – Strelac zaista nema nameru da bilo koga povredi svojim izjavama, međutim baš kao i ostali vatreni znaci, on zaista ne zna “da upakuje” istinu. On će uvek da vam ponudi brutalnu istinu, prihvatili je vi ili ne.

Neorganizovanost – Detalji mogu biti poprilično dosadni, a sve što je dosadno Strelca ne zanima. Zbog stalnih promena kojima su skloni u životu, dosadni detalji u rukama Strelca se često zagube, a kada mu zatrebaju onne zna gde da ih traži.

Ž.J.

Izvor: Your Tango

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group