Nepovoljno drago kamenje za vaš horoskopski znak

Kristali su oduvek bili na ceni, ne samo zbog svoje lepote, već i zbog svojih lekovitih moći koje mogu da umire vaš um, telo i dušu.

Međutim, neke svetlucave stene su stekle reputaciju da privlače lošu sreću u životu korisnika, što znači propast kada su u pitanju odnosi, finansije ili zdravlje. U astrologiji, svaki horoskopski znak ima skup srećnih i nesrećnih dragulja kojih treba biti svestan.

Dok srećni (takozvane amajlije) blokiraju stresne situacije i sprečavaju kosmičke intervencije da dovedu do raznih neprijatnosti u vašem životu, nošenje "nesrećnih" dragulja crpi negativnu energiju koja može srušiti vaše bogatstvo i uticati na vaše blagostanje.

Određeno kamenje je poznato širom sveta zbog istorije, folklora i sujeverja koje ih okružuje. U međuvremenu, drugo kamenje vam može doneti nesreću jer se ne koristi ili ne čisti pravilno, ili jednostavno ne odgovara vašoj energetskoj talasnoj dužini.

Nastavite da čitate da biste saznali koje drago kamenje nije srećno za vaš horoskopski znak i zašto je uopšte i dobilo  ovu reputaciju.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group