Horoskop - Zodijak

Ličnost jednog Bika u krupnom planu

Bik je zemljani znak predstavljen životinjom koji nazivamo vo iliti bik.

Poput svoje nebeske duhovne životinje, Bik voli da uživa u opuštajućem idiličnom okruženju. Blagi zvuci prirode, umirujuće arome i sočni ukusi ono su što najviše privlači jednog Bika. Vladajuća planeta Bikova je Venera, a nju povezujemo sa ljubavlju, lepotom i novcem. Uticaj Venere na Bika čini da je ovaj znak najsenzualniji od svih u Zodijaku.

Bik je onaj koji je očaran bilo kakvom fizičkom manifestacijom udobnosti i luksuza. Zadovoljstvo je ono ka kom svi Bikovi teže, a ako želite da budu zauvek vaši postarajte se da ih razmazite. Mesto na koje bi posebno trebalo da obratite pažnju kada je Bik u pitanju je predeo njegovog vrata.

Istina je da bi u svom savršenom svetu Bik mogao da provede ceo dan kupajući se u kadi punoj esencijalnih ulja. U isto vreme Bik je neko ko vrlo dobro poznaje vrednost novca. On se ne plaši poslova koji se od njega očekuju, i spreman je vredno da radi kako bi zaradio svoj novac. Bikovi su ambiciozni, usredsređeni i veoma izdržljivi i osećaju se najsigurnije kada novac odlažu na svoj štedni račun.

Kod Bikova se sve u životu svodi na ubiranje plodova nakon truda. Bik je između ostalog i simbol Wall Street-a. Ovaj znak je spreman da uloži veliki trud bilo u posao kojim se bavi ili u svoju romantičnu vezu. Ono što je Biku u životu najvažnije je stabilnost, i ako bilo šta ili bilo ko to ugrozi, iskusiće jednog razjarenog bika koji vidi crvenu boju.

Bik se nalazi u grupi znakova koji važe za vrlo stabilne i odlučne. On uvek daje prednost doslednosti i pouzdanosti u svim oblastima svog života. Međutim mnogi njegovu istrajnost poistovećuju sa tvrdoglavošću, što mu stvara lošu reputaciju. Bik je neko ko ne odustaje lako od izgradnje uspešne veze, zbog čega važi za odanog partnera na kog se uvek možete osloniti.

Ž.J.

Izvor: Allure

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group