Jun će biti najprijatniji mesec za ova tri horoskopska znaka

Predviđa se da će mesec jun biti posebno prijatan za određene znakove Zodijaka.

Leto će možda biti teško za neke znake, ali će njegov prvi mesec biti divan za tri predstavnika zodijaka. Mars je već u znaku Lava, a od 5. juna će i Venera preći u isti znak. Snažne želje i odlučnost će odlikovati ovaj mesec, dok će Merkur od 11. juna ući u znak Blizanaca i favorizovati komunikaciju i flert.

U nastavku pročitajte znakove koje favorizuju planetarni tranziti:

Blizanci

Sezona vaših rođendana je počela i način na koji izražavate trenutne misli i ideje je već prosvetljen. Kao "učenik" zodijaka, ne samo da ćete podučiti druge važnim detaljima, već ćete biti i u potrazi za više obrazovanja i razumevanja. Ovo može biti vreme kada ćete započeti novi hobi ili se baviti nečim što vam je veoma interesantno. Jun je takođe savršen mesec da podelite informacije sa svima koji žele da slušaju i nećete prestati da tražite mogućnosti da otputujete i pobegnete negde daleko.

Lav

U junu se dešava nešto što vam se zaista dopada - postajete centar pažnje. Mars i Venera biće u vašem znaku i ispuniće vas vitalnošću i šarmom. Pripremite se: ako ste slobodni, novih poznanstava neće nedostajati, a ako ste u vezi romansa je pred vama, bez svake sumnje.

Strelac

Ovog meseca ćete tražiti nove načine da svoj dom i privatni život učinite stimulativnijim. Kako Sunce nastavlja da prolazi kroz vašu četvrtu kuću, tražićete prosvetljenje unutar svoje porodice, porekla i prirodnog okruženja, a ne iz spoljašnjeg sveta. Život u vašem domu je uvek bio prilično dinamičan, a ove sezone će vas inspirisati na nove, uzbudljive načine. Promenite nameštaj ili organizujte društveni događaj u udobnosti svog doma. Nećete morati da idete daleko radi zanimljivih razgovora i diskusija ovog meseca.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group