Dva horoskopska znaka koja će imati super-sreću u 2022.

Pre nekoliko dana pričali smo o najsrećnijim znacima nove godine, ali i onima kojima će biti teže. Dakle, vreme je da otkrijemo „super-srećnike“ 2022. Da, neki će se dobro zabaviti, ali ova dva znaka Zodijaka će imati divnu godinu – u svim oblastima.

Prema njujorškom astrologu Kortni O'Rajli, narednih godinu i po dana su Škorpije i Bikovi (ali i oni koji imaju planete u ovim horoskopskim znacima) veoma pogođeni srećnim dešavanjima. Datumi na koje bi trebalo da obrate više pažnje i da ih iskoriste su 30. april, 15. maj, 25. oktobar i 8. novembar, jer im pomračenja tih dana još više idu u prilog.

Bikovi i Škorpije doživeće velike promene i na profesionalnom i na emotivnom planu. Inspiracija i raspoloženje za nove stvari ih obuzimaju, dok će u velikoj meri doći u stvarni kontakt sa svojim unutrašnjim svetom. Oni će razumeti šta zaista žele, ko su i kako dalje. Kao horoskopski znaci, koji mnogo rade na osnovu programa i tradicije (uglavnom Bik), uspeće da žive „ovde i sada“ i uživaju u svakom trenutku. Pomračenja i planetarni pokreti favorizuju ih, tako da moraju maksimalno da iskoriste novu godinu koja je tek počela.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group