3 najsrećnija znaka u avgustu: Mesec u kojem će zasijati kao nikada ranije

U narednim danima mogu da očekuju divan razvoj događaja.

Avgust donosi priliku da više uživamo u sadašnjosti kako bismo iskoristili sve mogućnosti koje nam univerzum nudi.

Avgust počinje tako što Merkur, planeta komunikacije, prelazi u Devicu, znak orijentisan na detalje. Ova planetarna promena postavlja scenu za kritičan mesec planiranja vaših ciljeva i uveravanja da je sve na mestu za njihovo postizanje.

Devica planira sve do detalja kao nijedan drugi znak. Sa ovim uticajem, moći ćete lakše da upravljate svojim vremenom i obavezama. Kada sledeće nedelje Venera uđe u Lava, sve će izgledati bolje. Vaša odlučnost će postati jača i moći ćete jasno da vidite koji put ili opciju zaista želite da sledite. Uticaj koji će vam se pokazati veoma korisnim, posebno kada počne doba Device, kada se Sunce pomera u isceljujuću energiju ovog znaka.

Mlad Mesec se takođe pojavljuje u Devici kasnije u avgustu, što vas navodi da razmišljate o novim počecima i šta zaista želite da radite u svom životu. Uran, koji ulazi u retrogradno stanje, ima otprilike sličan uticaj i poziva vas da procesuirate sve promene koje su se desile u vašem životu. Avgust je zaista mesec da ubrzate tempo, živite u sadašnjosti i emocijama koje osećate, tako da možete da iskoristite sve blagodati koje vam univerzum sprema.

Međutim, postoje tri specifična horoskopska znaka će imati više sreće u avgustu u odnosu na ostale, suočavajući se sa ovom blagodatima univerzuma.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group