3 horoskopska znaka koje svi mrze (i zašto ne bi trebalo)

Naravno, ne definišu nas samo naši horoskopski znaci – mi smo ogroman mozaik našeg vaspitanja, odnosa i iskustava. Ali, nažalost, nije uvek lako pobeći iz začaranog kruga stereotipa.

Dakle, hajde da raščistimo stvari jednom zauvek. Ispod ćete pronaći 3 horoskopska znaka koje svi mrze i razloge zašto nisu tako loši momci kao što mislite da jesu (obećavamo).

Lav

Pobesneli egomanijak. Kada pomislite na Lava, možete zamisliti nekoga kako trči okolo sa 12 kesa za kupovinu u ruci, pravi selfije po ceo dan i glasno priča preko vas. U stvari, Lavovi su podstaknuti kreativnim izražavanjem.

Sa Suncem kao njihovom vladajućom planetom, Lavovi se nadaju da će zračiti svojom toplinom na druge kroz svoje brojne talente. Velikodušni vatreni znaci žele da vas motivišu svojim rečima, pokrenu vas svojom muzikom i uzbude velikom žurkom iznenađenja. Njima je mnogo više stalo do toga kako ih vi vidite nego kako oni vide sebe.

Da li biste voleli da pevate karaoke bez aplauza? Lav sigurno ne. Iza njihove rike, Lavovi su samo osetljivi mačići kojima je potrebno malo dodatne ljubavi.

Blizanci

Ako poznajete nekog Blizanca, ne bi trebalo da bude toliko iznenađenje da on zauzima mesto među znacima koje svi mrzimo.

Blizanci su poznati kao dvolični tipovi zodijaka. Oni će svedočiti u tajnosti i reći sve što ne treba u najneprikladnije vreme, jer jednostavno ne znaju da prestanu da pričaju. U njihovu odbranu, ovi vazdušni znaci to ne čine uvek namerno. Imaju misli u glavi koje odgovaraju dvoje ljudi.

Kao da pokušavate da stavite 25 obroka u mali tanjirić za kafu. Oni su optimisti i stalno traže nova iskustva. I da, pričljivi znaci možda žele da vam kažu sve o sebi. Brilijantne, komunikativne veštine Blizanaca daje njihov planetarni vladar, Merkur. I iako se može činiti da su idealni sagovornici, oni su zapravo najbolji slušaoci.

Blizanci su jedan od najotvorenijih i najprihvatljivijih znakova. Njihova prilagodljivost im omogućava da se povežu sa (i saosećaju) sa bilo kim. Mi ne osuđujemo.

Škorpija

Škorpije su poznate kao tajnoviti "zločesti" znaci koji su žedni osvete. Mnogi ih zamišljaju kako kuju svoje ubilačke planove u nekom mračnom štabu. Da stvari budu jasne: naravno, Škorpije su misteriozne, ali to nije zato što imaju neki zlokobni, skriveni plan.

Moraju da se osećaju bezbedno pre nego što se otvore onima oko sebe. Prazni pogledi i sarkastičan humor čuvaju dubok, emocionalni intenzitet Škorpije. Oni su fiksni vodeni znakovi, tako da ih možete zamisliti kao blok leda. Kada osete da vam mogu verovati, njihova hladna školjka počinje da se topi i tada možete uživati u njihovom toplom, unutrašnjem carstvu. Škorpije su toliko intuitivne da biste mogli pomisliti da vam čitaju misli. Nećete ih naći da se upuštaju u površne razgovore ili velike zabave uz plitke razgovore. Oni traže prave, bliske, ljudske veze. A kada ih pronađu, učiniće sve da zaštite one do kojih im je stalo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group