Muškarac Ovan: sve što ste oduvek htele da znate (a niste imale koga da pitate)

Dopao vam se muškarac rođen u znaku Ovna i sada jednostavno ne znate šta da radite...

Želite da saznate više o tome šta ove muškarce pokreće? Došli ste na pravo mesto! Pomoći ćemo vam da naučite sve što treba da znate o muškarcima rođenim u znaku Ovna. Kao prvi od dvanaest znakova, Ovan se često zamišlja kao „beba“ zodijaka. To je uglavnom vidljivo već na prvi susret, prvenstveno zbog njegovog dečjeg i avanturističkog duha!

Ovan je takođe kardinalni znak, što znači da je uvek u potrazi za novim uzbuđenjima u životu. Znakovima koje predstavlja kardinalna energija stalno trebaju novi počeci i izazovi da bi se najbolje izrazili. Kardinalna energija izaziva želju za pokretanjem i vođstvom, a u slučaju Ovna ova energija je duplirana - s ozbirom da njih takođe predstavlja element Vatre.

Element Vatre održava se u životu strašću i snagom volje. Kreativnost, vođstvo i snaga su veoma važni za ispunjenje njihove životne misije. Bez ovih stvari, oni počinju da osećaju kako taj intenzivan plamen nestaje. Međutim, ponekad njihova intenzivna želja da se bave svojim strastima može dovesti do toga da izgore. 

U nastavku teksta, pogledajte na šta sve možete računati ukoliko započinjete vezu sa muškarcem rođenim u znaku Ovna.

« 7 8 9 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group